A suspectat ceva și uite că avea dreptate. Un bărbat a simțit că este ceva necurat la mijloc și a instalat o cameră ascunsă în bucătărie, să vadă ce îi pune soția lui, medic dermatolog, în mâncare. Așadar, ce a descoperit bărbatul? 

Potrivit The Independent, bărbatul a descoperit că femeia cu care era căsătorit de 10 ani îi otrăvea băuturile calde. 

Jack Chen, de asemenea medic, a decis să instaleze camera ascunsă în bucătărie după ce s-a îmbolnăvit, făcând legătura cu gustul suspect pe care îl avea limonada fierbinte pe care obișnuiește să o bea zilnic. Când s-a uitat pe filmări, a văzut că soția, Yue „Emily” Yu, îi punea în băutură și mâncare soluție pentru desfundarea țevilor. 

Bărbatul s-a dus cu filmarea la poliția din Irvine, Orange County, care a arestat-o ​​în urmă cu câteva zile pe Yu, în vârstă de 45 de ani, în fața cabinetului ei dermatologic „Mission Viejo”, dar a fost eliberată a doua zi, după ce a depus o cauțiune de 30,000 de dolari.

Soțul susține că femeia are antecedente de abuz fizic și verbal împotriva lui și a celor doi copii ai cuplului, în trecut solicitând un ordin de restricție împotriva ei.

 „Când Emily devine frustrată și țipă la copii, folosește în mod obișnuit o expresie chineză care se traduce prin «du-te să mori»”, a spus Chen în instanță.

 „De asemenea, le spune copiilor: «ai probleme cu capul/ ești bolnav la cap/ dă-te dracu’/ prostule/ du-te dracului din fața mea»”.

Jack Chen, care este radiolog, a suferit „răni interne serioase” după ce a consumat produsul de curățare, spune poliția.

Acum, el va înainta și divorț și deja a obținut un ordin de restricție temporar.

„Cei doi copii ai cuplului, acum în vârstă de 7 și 8 ani, ar fi fost abuzați încă de când erau mici„, spune bărbatul.

Sursa: The Independent

Distribuie articolul: