Xenia este o elevă din clasa a treia la renumitul Liceu Spaniol „Miguel de Cervantes Saavedra”. Pentru ea, școala nu reprezintă doar un mediu de învățare, ci și un loc unde se simte ca acasă, un spațiu de relaxare.

Crescută alături de doi frați mai mari, Xenia a dezvoltat o afinitate pentru lucrurile adesea asociate cu băieții. A fost fascinată de mașini, a îndrăgit Lego, a preferat hainele sportive și a fost atrasă de fotbal, visul ei fiind acela de a deveni fotbalistă.

Totuși, la vârsta de 5 ani, Xenia și fratele ei mai mare, Nichita, au descoperit o nouă pasiune: breakdance-ul. În timp ce se jucau prin casă, au realizat că pot imita mișcările de breakdance pe care le-au văzut pe YouTube. De atunci, Xenia a fost captivată de aceste mișcări și a început să-și exprime dorința de a dansa așa cum vede în videoclipuri.

A fost o provocare pentru Xenia să fie acceptată în grupul de dans, fiind singura fată și cea mai mică dintre toți. Cu toate acestea, la vârsta de 9 ani, cu un program de antrenament intens de șapte zile pe săptămână, Xenia face ceea ce îi place cel mai mult, susținută necondiționat de familia ei.

În timpul liber, Xenia joacă fotbal cu prietenii în curte sau se retrage în liniștea casei pentru a construi Lego.

Povestea Xeniei este o sursă de inspirație, demonstrând că pasiunea, determinarea și sprijinul familiei pot duce la realizarea visurilor.

„Ce faci tu acolo nu este de nivelul unei fetițe de vârsta ta, este de nivelul unui dansator profesionist. Un compliment adevărat din partea mea este că fețele pe care tu le faci în timpul dansului ajută foarte mult”, a spus Dragoș Bucur.

Ești deosebit de talentată și de muncitoare”, a spus Andra.

 

Distribuie articolul: