45 de designeri cunoscuți, dar și la început de cale care și-au prezentat colecțiile toamnă-iarnă 2018-2019 la Moldova Fashion Days FW. În scenă a fost o adevărată explozie de creativitate și talent. Cea care a reînviat păpădiile în plină toamnă a fost designerul Alina Bradu. Creatoarea a adus o colecție cu broderii inedite.

Alina Bradu a încins atmosfera cu o colecție inedită de rochii inspirate din portul tradițional. Designerul se diferențiază prin originalitatea și unicitatea ținutelor vestimentare.

Alina Bradu, designer „Alina Bradu” și „Loconic”: „Denumirea colecției este „IA Păpădia. Rochiile au diverse ornamente tradiționale, ținem cont și de ultimele tendințe moderne, iar stilul predominant: Boho Chic”, spune designerul.

Eleganță, feminitatea, rafinamentul și inocența – descriu cel mai bine ținutele semnate Alina Bradu, cu genericul „IA Păpădia”. Gazda evenimentului, showroom auto GBS, a declarat brandul Alina Bradu creatorul „Celei mai bune colecții” din prima seară Moldova Fashion Days.

P