Prezentarea anuală a noilor produse Apple a avut loc la Cupertino. Șeful companiei a început evenimentul nu cu inovațiile tehnice, ca de obicei, ci cu serii promoționale pe platforma Apple+, de exemplu, spectatorii au așteptat noul proiect cu Will Farrell și Paul Rudd. După aceasta, Cook a trecut la prezentarea mult așteptată.

Deci, iată noile produse Apple:

iPad cu procesorul actualizat și tehnologia Center Stage, prețul începe de la 329 USD.

iPad mini în culori noi. Preț 499 USD.

Apple Watch va ieși cu o ramă de 40% mai mică, dar însăși ecranul va fi cu 70% mai luminos. De asemenea, ceasul se va încărca mai repede decât celelalte modele. Prețul este de 399 USD.

Acum trecem la iPhone.

iPhone 13 va fi lansat în mai multe culori noi și cu cea mai durabilă sticlă dintre toate modelele. Afișajul telefonului a devenit mai luminos cu 28%. Desigur, camera gadgetului are îmbunătățiri. Acum bateria ține cu 2,5 ore mai mult. A 13-a serie va veni în două dimensiuni: mini, la preț de 699 USD și standard cu 799 USD.

iPhone 13 Pro și 13 Pro Max, care unii norocoși îl vor primi de ziua lor sau de sărbătorile de iarnă, sunt disponibile în patru culori, inclusiv noua culoare Sierra Blue. Are trei camere actualizate, o calitate video îmbunătățită, o nouă cameră ultra-largă și câteva gadget-uri cu un design mai drăguț. O altă inovație importantă al noului telefon: o capacitate de memorie de 1 TB. Prețurile pentru articolele noi: încep de la 999 USD pentru iPhone 13 Pro și 1099 USD pentru iPhone 13 Pro Max.

Sursa: super.ru