După o vizită în Arabia Saudită, cuplul prezidențial de la Casa Albă a ajuns, în prima parte a zilei de luni, în Israel, pentru eventuale negocieri privind pacea dintre Israel și Palestina. Deși nu s-a oprit pe Pământul Sfânt pentru mai mult de 26 de ore, Donald și Melania Trump s-au remarcat printr-un gest care a și stârnit viralitate pe internet.

La Aeroportul Ben-Gurion din Tel Aviv, Donald și Melania Trump au fost întâmpinați de către președintele Israelului – Reuven Rivlin, dar și soția acestuia, Sara. De asemenea, la aeroport au fost prezenți și membri ai Cabinetului de miniștri.

ShowImage

În momentul în care se apropiau de aeroport pe covorul roșu, cel mai probabil că oaspeții de peste ocean erau certați între ei. O dovedește din plin distanța pe care Melania o păstra, în timp ce soțul său mergea alături de omologul său și Prima Doamnă a Israelului.

Donald Trump a încercat să își ia soția de mână, însă aceasta a întins-o și a tras-o înapoi spre ea. Momentul a fost surprins de numeroase camere video ale jurnaliștilor acreditați să participe la eveniment. Imaginile au stârnit o mulțime de comentarii negative din partea internauților.

Unele surse susțin, după incident, că Melania Trump ar fi avut rău de avion, iar reacția sa a fost stârnită de starea sa generală.

După vizita în Israel, cuplul prezidențial american urmează să ajungă în Italia, Belgia și Vatican.

Foto: Jerusalem PostThe Daily Dot

Distribuie articolul: