În acest an am organizat cea de-a 8-a ediție Pijama Party. Și de această dată evenimentul a generat trăiri intense, momente frumoase și desigur… mult răsfăț pentru fiecare EA, care a pășit pragul petrecerii noastre. Iar ca să nu vă plictisim prea mult cu povestitul, am decis să vă arătăm primele poze din cadrul evenimentului.

Meditație, concursuri, defileu și chiar lecții de strip plastica, toate au fost prezente la cea de-a 8-a ediție Pijama Party marca EA.md.

Meditații ghidate de Angela Stafii

În acest an, ne-am gândit să organizăm în cadrul petrecerii un moment de liniște, un moment în care cei prezenți să se conecteze cu sinele lăuntric. Așa că am decis să o invităm pe Angela Stafii, cea care ne-a ținut o ședință de meditație. Doar sub stricta ghidare a life coachului, femeile au experimentat ceea ce Angela numește „renașterea”.

Concursuri

După ce am trecut prin clipe de echilibu și ne-am limpezit gândirea am zis că e timpul să ne distrăm! Așa că am dat start concursurilor, cu implicarea dragelor noastre participante.

Strip plastica

Momente de senzualitate, femei sexy, multă dezinhibare toate astea au fost prezente în cadrul lecției de strip platiscă condusă de Miha Galbura, co-fondatoarea „Fit Mami”.

Un scop nobil

Tradițional, în cadrul petrecerilor Pijama Party organizate de EA.md, avem grijă ca pe lângă distracție să urmărim și un scop nobil, să avem o cauză caritabilă. În acest an, am decis să o ajutăm pe Maria, o tânără mamă în vârstă de 26 de ani, care se luptă cu cancerul la stomac. Iar toți banii colectați în cadrul tombolei caritabile au fost direcționați către Maria.

Mult răsfăț

Am avut grijă de fiecare femeie care a pășit pragul petrecerii noastre. Am organizat ședințe de masaj și proceduri relaxante, toate acestea au fost însoțite de gustări delicioase și cocktailuri savuroase.

Fetele #EA

Ținem să le mulțumim celor prezenți la eveniment pentru energia cu care au venit, pentru buna dispoziție și abia așteptăm următoarea ediție Pijama Party marca EA.md, în care să ne întâlnim live, într-o atmosferă degajată, cu cititoarele noastre.

#feteleEA și echipa organizatorică

Cristina Popov (Editora EA.md) și Ana Scripnic (Reportera EA.md)

Prezentatorii: Nadia Darie (Editoră șef EA.md) și Anatol Cotrobai

Partener Gold: Estel Moldova, Dormi Bene
Partner Silver: Lymphomyosot, Avon MoldovaOptiplaza MoldovaTraumeel
Parteneri: Fit Mami, Ajoure, OM ActivICE RollBitonicOLD Fashion Cocktail Bar

Foto realizate de Cristina Tocan