Cea mai mică din familia cunoscutului umorist rus Pavel Volya fost omagiată pe 5 mai. Micuța Sofia a împlinit patru anișori, iar cu această ocazie, tatăl ei i-a dedicat un mesaj public de felicitare, pe contul său de Instagram, însoțit de o fotografie adorabilă.

Alături de mesajul frumos de felicitare, actorul și prezentatorul TV a postat și o fotografie în care apare împreună cu soția sa, Leaisan Uteasheva și micuța omagiată, menționând că aceasta este unica fotografie de la ziua ei de naștere unde a încercat cumva să o prindă, la cât e de năzbâtioasă.

„Dragă Sofia. Îți scrie tata și mama. Știm că nu o să citești asta chiar acum, însă într-o zi o vei face. Astăzi tu împlinești patru anișori. Te-ai trezit înainte decât toți ceilalți, de dimineață ai schimbat patru rochii și ai ajuns la ziua ta de naștere, unde ai alergat fără să te oprești, nu, chiar ai fugit cu prietenii tăi. Ai râs, te-ai distrat, ai sărit, ai aruncat mingi, ai strigat, ai lansat baloane în cer… Pe scurt, ai avut o petrecere nebună!
Ești atât de inteligentă. Ești deja matură, atât de deșteaptă și frumoasă. Ești un ajutor. Cunoști atât de multe, atât de multe poți face. Și cât timp mai ai în față?!! Noi te iubim foarte mult. Să fii sănătoasă. Îți suntem alături. Cât de mult ne bucurăm că exiști!  Apropo, aceasta este singura fotografie de la ziua ta de naștere unde am încercat cumva să te prind. Fugi mai departe, fata noastră. La mulți ani!”, a scris Pavel Volya.

Văzând postarea, urmăritorii lui Pavel Volyanu au întârziat să-i ureze micuței omagiate cele mai sincere și calde cuvinte de felicitare cu ocazia aniversării.

Citește și: Leaisan Uteasheva își îngrijorează fanii. Aceștia cred că soția lui Pavel Volya este aproape de anorexie (Foto)

Pavel Volya și Leysan Uteasheva sunt unul dintre cele mai frumoase cupluri din Rusia. Cei doi s-au căsătorit în 2013 și au împreună încă un băiețel pe nume Robert, în vârstă de 5 ani.

Foto: Instagram.com