După ce a interpretat rolul lui Boris Levin în 2010, actorul Dmitrii Sharakois a devenit popular și crea impresia că este un actor cu viitor mare. Acum însă, Dmitrii duce un mod de viață complet diferit, după ce a plecat la Londra și a abandonat cariera de actor. 

Sursă: woman.ru

În anul 2010, pe ecrane a apărut un serial despre medicii începători, care rapid a prins popularitate. Chiar și în prezent, oamenii privesc cu drag episoadele din ecranizarea deja îndrăgită. Unul dintre rolurile principale i-a fost oferit tânărului actor, Dmitrii Sharakois. El l-a interpretat pe Boris Levin, un tânăr cu adevărat pasionat de medicină și visător la o carieră de succes în domeniul medicinei.

Sursă: woman.ru

Potrivit scenariului, la un moment dat, Levin trimite cereri de muncă în străinătate și în curând primește o invitație de a face un stagiu în Statele Unite, astfel plecând din serial. Ulterior s-a dovedit că această etapă a fost introdusă intenționat, pentru că actorul a dorit cu adevărat să părăsească proiectul. Dmitrii avea frica să nu rămână prizonier într-un singur rol și din această cauză, l-a interpretat pe Levin doar timp de două sezoane.

Din păcate, această alegere nu a motivat oamenii să vadă în Dmitrii pe nimeni altcineva decât medicul Levin, respectiv, următoarele roluri, de asemenea, au fost din domeniul medicinei.

Sursă: woman.ru

În ultima perioadă, Dmitrii nu mai primea invitații de a interpreta anumite roluri, din acest motiv, el a decis să plece la Londra, încă în 2019. Scopul lui a fost de a începe totul de la capăt și se pare că i-a reușit, doar că acum acesta duce o viață diferită.

Actorul povestește despre viața sa din Marea Britanie, prin intermediul blogului său. Și nici nu se jenează să spună că a lucrat pe șantier și chelner într-un restaurant.

În timpul liber, actorul de 34 de ani merge la diferite castinguri în proiecte locale, dar până când – fără rezultat. Când are posibilitate, Dmitrii revine în Rusia, pentru că nu are de gând să se dezică total de la cariera de actor.

Sursă: woman.ru