Un nou început. Un nou capitol. O nouă poveste. Este momentul să lăsăm în spate trecutul și să ne concentrăm asupra vieții care se întâmplă chiar acum. Este momentul să mergem mai departe, să căutăm fericirea în sufletul nostru și să ne eliberăm de povara lucrurilor care s-au întâmplat.

Putem găsi putere în inima noastră pentru a ne continua drumul prin viață aprinzând, în același timp, pasiunea pentru schimbări. Universul este alături de noi și ne îndeamnă să folosim următoarele săptămâni pentru a face un pas mare către un vis major. Este important să renunțăm la temerile care ne-au împiedicat în mod constant să fim ce ne doream noi să fim cu adevărat.

Iată care este lecția pe care Universul vrea să o înveți în următoarea perioadă în funcție de zodia în care te-ai născut:

Berbec

În această perioadă învață să ai grijă de tine. Învață să ai grijă de sufletul tău. Este singurul pe care îl ai, altul nu vei mai primi. Cât să mai îndure și el? Nu mai aștepta ca altcineva să vină să te salveze, tu trebuie să faci asta!

Taur

Privește pentru puțin timp în trecut pentru a înțelege cât de departe ai ajuns, cât de mult ai crescut, câte lucruri ai învățat. Fii recunoscătoare clipă de clipă pentru tot ce ai reușit să faci până acum. Fii recunoscătoare pentru fericirea pe care o simte sufletul tău în această clipă.

Gemeni

Împărtășește cu oamenii din jurul tău ceea ce simți. Dacă ești fericită, dă din fericirea ta și celorlalți. Fă oamenii să zâmbească, ai puterea asta! Și este cel mai frumos lucru pe care îl poți face pentru cei la care ții.

Rac

Ai răbdare! Fă un pas în spate și permite-i Universului să te ajute, să te îndrume, să îți arate calea pe care trebuie să mergi. Crede-mă, într-o zi vei privi în trecut și îți vei spune „Nu a fost ușor, însă am reușit!”

Leu

Mare atenție ce îți dorești și ceri de la viață. Înconjoară-te de oameni cu suflet frumos, optimiști și pozitivi. Nu ești un magnet pentru durere, eșecuri sau probleme. Meriți să atragi lucrurile pe care ti le dorești.

Fecioară

Învață să fii recunoscătoare pentru ce contează cu adevărat în viață. Învață să îi mulțumești Universului pentru fiecare moment în care ai zâmbetul pe buze. Nu uită că lucrurile mărunte sunt cele care contează cu adevărat.

Balanță

Detașează-te de tot ce se întâmplă în jurul tău. Nu absorbi energia altor oameni, nu îți aglomera sufletul cu problemele și grijile altora. Nu viața te face rece, ci oamenii și poveștile lor. Ai mai multă grijă de tine și nu permite fiecărui lucru exterior să îți schimbe starea de spirit.

Scorpion

Luptă. Chiar și atunci când simți că nu mai poți. Nu îți pierde niciodată încrederea în tine. Ești mai mult decât vezi și poți mai mult decât crezi. Ai încredere că va răsări și Soarele pe strada ta.

Săgetător

Trăiește doar pentru tine. Nu mai privi în curtea altor oameni și nici nu încerca să schimbi viețile altora. Nu încerca să judeci, până la urmă tu vezi doar ceea ce vrei să vezi. Singura persoană pe care trebuie să te concentrezi ești tu însăți.

Capricorn

Fă un pas în spate și permite-i vieții să fie. Lasă-te condusă de Univers. Nu mai lupta cu morile de vânt. Dacă ai putea vedea tot ce te așteaptă, nu ți-ai mai face atâtea griji cu privire la ce se întâmplă acum.

Vărsător

Fă-ți un pic de timp și pentru tine. Indiferent de cât de ocupată ești cu toate taskurile, problemele, grijile, sarcinile profesionale, învață ca zi de zi să încerci să îți planifici timpul astfel încât să reușești să faci ceva și pentru tine (ceva care să îți bucure sufletul).

Pești

Este momentul să te pui pe primul loc. Este momentul să ai grijă de sufletul tău. Este momentul să te iubești cu adevărat. Este momentul să fii puțîn egoistă și să te gândești la tine înainte de a te gândi la altcineva.

sursa

Distribuie articolul: