Ieri, în cadrul proprietății Graceland din Memphis, Tennessee, s-a desfășurat mult așteptatul Concurs de Frumusete „Miss SUA 2020”. Anterior, din cauza pandemiei, evenimentul a fost amânat de mai multe ori, iar ieri, în sfârșit, a fost desemnată câștigătoarea grandiosului titlu. Cine este norocoasa, află în cele ce urmează. 

Titlul onorific de Miss SUA 2020 i-a fost acordat lui Asya Danielle Branch, tânăra are 22 de ani și tot ea este Miss Mississippi. Coroana i-a fost oferită de Miss SUA 2019, Chelsea Christ.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Miss USA 2020 is @asyadanielle of Mississippi. Congratulations and you’re on your way to compete in Miss Universe 2020 🎊🎉🥂 – – – #missusa #missusa2020 #asyabranch #mississippi #roadtomissuniverse #roadtomissuniverse2020 #beauty #beautiful #crowningmoment #pageantry #pageantnews #bravo #nationaltitleholder #beautyqueen

Публикация от @ beauty_wonderfulness

Pe al doilea loc a fost desemnată Miss Idaho, Kim Layne.

Iar pe al treilea loc a fost clasată Miss Oklahoma, Mariah Jane Davis.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Mariah Jane Davis @mariahdavis Miss Oklahoma USA 2020, in Top 16 Swimsuit Competition #missoklahomausa #missusa #missusa2020

Публикация от Miss USA And Miss Universe (@missusa_52)

În total, pentru titlul de Miss SUA 2020, au concurat 51 de fete, dintre care juriul a ales-o pe Asya Branch, fiindu-i apreciată ambiția, autocontrolul și atitudinea sa victorioasă.

Asya Branch este prima femeie afro-americană care a primit titlul de Miss Mississippi. Acum, după ce a primit titlul de Miss SUA, Branch se va muta la New York, unde va reprezenta diverse organizații caritabile.

Asya Branch a studiat jurnalismul radio la Universitatea de Stat din Mississippi și intenționează să-și facă doctorantura în drept.

Sursa: Spletnik.ru