Rezultatul alegerilor din SUA atrage și mai mult atenția asupra membrilor familiei prezidențiale Trump. Ivanka, una dintre fiicele președintelui american, a inspirat o tânără de peste ocean să meargă pe mâna medicilor pentru a-i semăna cât mai mult.

Fiica de 35 de ani a președintelui american a devenit sursă de inspirație pentru o tânără de 33 de ani, din statul american Texas. Aceasta și-a strâns toate economiile pentru o serie de operații plastice, care să o ajute să semene cu antreprenoarea Ivanka Trump.

Cine este Melania Trump – noua Primă Doamnă a Statelor Unite ale Americii

Potrivit unui reportaj difuzat de ABC News, transformarea nu a fost deloc ieftină, costând-o pe americancă nu mai puțin de 60 de mii de dolari. Și nu doar exteriorul Ivankăi i-a plăcut protagonistei acestei povești.

„Este la locul ei, iar modul ei de viață și blogul m-au inspirat la fel de mult. E frumoasă, grozavă, elegantă, unde mai pui că este și mamă!”, spune tânăra.

Printre procedurile chirurgicale pe care le-a suportat deja, se numără liposucții, măriri ale bustului, lifting facial, rinoplastică și schimbarea formei ochilor.

Cât despre Ivanka, menționăm că aceasta este antreprenoare, model și mama a 3 copii.

Home Sweet Home! Nothing better than returning to these 3 little 🐒's!

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump) on

Delicious breakfast courtesy of Arabella!

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump) on

Foto: Instagram

Distribuie articolul: