Cristina Scarlat și-a pus povestea vieții în scenă. A adunat cei mai buni colegi și prieteni, un public cald și mărinimos, toată dragostea ei pentru romanțe și a prezentat-o într-un spectacol inedit pe scena Filarmonicii Naționale. Echipa noastră a surprins imagini deosebite cu scena și cele mai puternice contraste ale spectacolului.

„Altă romanță”, anume asta a adus artista pe scenă, creând prin ecranele LED, prin coregrafie și momentele muzicale de o vibrație rară, emoții deosebite publicului. A reușit să treacă peste bariere și stereotipuri și a prezentat romanța așa cum nu se aștepta nimeni, așa cum nu și-o închipuiau muzicienii consacrați, dar așa precum ea a visat-o.

„Romanța e muzica pe care nu o poți cânta pe minus sau în playback. Deși toți trebuie să cânte live, mulți interpreți pentru asta poate nu mă vor „înghiți”, interpretarea romanței asta cere: să trăiești pe scenă alături de toată lumea care te înconjoară – instrumențiști, dansatori, public etc. Deci dorința mea a fost să creez o feerie la acre nu se așpta poate nimeni, dar să o redau muzical prin romanță și sper mult că mi-a reușit”, a spus Cristina Scarlat.

Interpreta a fost aplaudată minute în șir, iar publicul a fost foarte receptiv la spectacol. De regia acestuia s-a ocupat Daniela Burlaca. Pe scenă au venit numeroși artiști și dansatori, dar și inegalabila Orchestră „Folclor”.

Foto: Nata Eftene