Ziua probei finale din cadrul competiției internaționale Moss World se apropie cu pași grăbiți, iar participantele au ajuns deja în orașul chinez Sanya. În acest an, Republica Moldova va fi reprezentată în concurs de Anastasia Iacub. Zilele trecute, a avut loc și prima mini-probă a orgnizatorilor.

Chiar dacă unele dintre ele au ajuns în China după zboruri care au durat și 24 de ore, frumoasele concurente înscrise în competiția de la Miss World au fost întâmpinate cu brațele deschise.

Odată ajunse în Sanya, cele 117 participante și-au etalat în premieră imaginea fizică și capacitățile artistice în cadrul probei „Dances of the World Audition”. Aici, concurentele s-au lăudat cu rochii extravagante și show-uri inspirate din dansurile tradiționale ale țărilor din care provin.

În acest fel, tinerele și-au etalat felul în care vor arăta la ceremonia de deschidere a competiției Miss World 2015.

Secvență din „Dances of the World”, pe scena de la London ExCel, Miss World 2014:

141214_MWFinal_118

În acest an, cei care au apreciat imaginea și talentul artistic al fetelor, au fost nimeni alții decât coregrafa Donna Darby și drectorul muzical Mike Doxon.

Anastasia Iacub reprezentanta țării noastre, a evoluat la această primă probă, într-un corset asortat cu fustă și mănuși. Pe cap, tânăra și-a pus o coroană din flori roșii.

Spre deosebire de colegele ei, care au dansat în rochii grele de până la 15 kilograme, Anastasia a optat pentru o ținută mai scurtă.

221115_Auditionspt2_52

Cu o rochie ornamentată la fel de frumos, a evoluat și românca Natalia Oneț:

page

Rusoaica Sofia Nikitchuk:

page

Kristina Stoloka, reprezentanta Ucrainei:

Foto: Miss World

Distribuie articolul: