„Dacă dragoste nu e, nimic nu e”, a spus  Marin Preda. Ne aflăm în luna iubirii, timpul perfect de a celebra acest sentiment divin. Citim romane, vizionăm filme de dragoste pe când  și în viața avem povești de dragoste, despre care ar putea filma și cei  de la Holywood. Iată câteva istorii  de dragoste frumoasă de-a lungul anilor.

Vă prezentăm top istorii de dragoste reale

Alexandru și Anna Leanca

Ne-am cunoscut în anul 2009, pe rețeaua de socializare, pe atunci foarte populară, „Odnoklassniki”. Parcă  și acum îmi aduc aminte mi-a trimis o floare virtuală, la care eu l-am întrebat pentru ce? Și aici a început povestea noastră.

El venea în fiecare zi la căminul unde stăteam  și mereu îmi aducea ceva  (asta m-a cucerit cel mai mult). Din puținul pe care-l avea, mie îmi aducea ceva dulce, flori. Și așa, ne-am întâlnit 3 ani. Pe data 12.12.2012 ne-am căsătorit, am trecut prin foarte multe încercări și sacrificii. S-a născut fiul nostru, David, și deja nevoile erau mai mari. Alex a decis în 2016 să plece în Marea Britanie. O nouă problemă, el la depărtare – eu trebuia să mă descurc singură, undeva trebuia să devin și tată pentru David. Dar, în luna iulie 2022, noi am decis că Familia înseamnă totul, am strâns bagajele și am plecat la el. Acum suntem împreună aici în Marea Britanie.


Marin și Felicia Spatari

Eu și soțul ne-am cunoscut cu 5 ani în urmă pe o rețea de socializare. Apoi am decis să ne vedem. Mă îndrăgostisem ca o adolescentă de la prima vedere, soțul la fel. Din acea seară, ne-am spus dorințele referitor la viitorul nostru, și iată-ne peste 5 ani am reușit să facem o mare parte din cele propuse. Am reușit să ne luam cetățenia română, să avem „un cuib” al nostru. Dar cea mai mare fericire a noastră a devenit Matei, fiul nostru mult așteptat și cel mai iubit. Desigur, cu timpul se mai schimba câte ceva, dar ce ține de dragostea dintre noi, e la fel ca atunci când ne-am văzut. Am crescut, maturi și mai responsabili, o data cu apariția celui mic, dar ce ține de noi doi, e la fel. Uneori poate chiar si mai uniți si îndrăgostiți.

Serghei și Natalia Lisnic

O  primă vedere și impresie a fost controversa. El a intrat la contabilitate ca un cuceritor al inimilor muncitoare. Noi fetele însă ne uitam și nu găseam răspunsul concret. El, insista că noi trebuie să ne perfectăm în a noastra profesiune. Dar noi, menționam  că avem și viața personală. Aceasta nu ne permite să pierdem din timpul nostru prețios, acest subiect fiind și cauza dispitei. Poate subiectul dat a și cauzat interesul care a fost manifestat în viitorul apropiat. Deja, între timp purtând discuții înțelepte, am realizat o conexiune de gânduri, de atitudini și viziuni comune. Așa am înțeles că totul nu-i întâmplator și are ceva să urmeze. După cum a fost și gândit au urmat întâlniri sub lumina lunii, a soarelui, timp petrecut frumos care tindea să se prelungească la infinit.

Sergiu și Aurica Ciuntu


Am făcut cunoștință când eu eram elevă. Petreceam timpul frumos, ne primblam nopți întregi, vorbeau și ne făceam planuri de viitor. După ce am finisat școala, ne-am căsătorit. Au urmat ani de despărțire, el plecat peste hotare- eu acasă. Dragostea noastră a trecut prin multe încercări și greutăți. Viața ne-a dat de toate, rele și bune. Împreună, cu respect  și multă comunicare am trecut peste toate. Suntem împreună de 20 ani. Am reușit multe, dar cea mai mare realizare sunt doi copii frumoși. Ne iubim, dar cu nuanțe de maturitate. Nu mai puțin ca în tinerețe, dar mai adevărat. Ne mai facem și acum planuri, ne povestim gânduri. În fiecare  din ele, se repetă cuvântul Noi. Ne vedem ajunși și la nunta de aur.

După toate aceste relatări înțelegi că totuși dragostea există. Fie ea nu chiar așa de roz precum o descriu poeții dar cu rele și bune, rămâne a fi cel mai frumos sentiment din viața unui om.

 

Distribuie articolul: