Adela Popescu ne bucură încă de la început de an cu vești bune în plan personal și profesional. Și dacă am aflat, azi, că se întoarce pe micile ecrane în calitate de prezentatoare, a venit timpul să aflăm și sexul bebelușului pe care îl poartă sub inimă. Anunțul a fost făcut mai întâi în emisie directă, după care – într-o postare făcută pe blogul vedetei.

„Dragii mei cei mai dragi, nu știu voi cum vi-l imaginați pe Radu ca tată, dar sigur el se proiecta cam așa: jeansi prespălați, bocanci, tricou alb simplu de bumbac, eventual o caciulă, ochelari de soare și… o zână superbă, cu ochi verzi, călare pe gâtul lui, care să-i spună cât de mult îl iubește. Fata tu’ tata.

Ei bine, viața știe ce e mai bine pentru noi, așa că astăzi am aflat că vom avea un băiețel!

Suntem foarte foarte fericiți și abia aștept să vă descriu care este și proiecția mea cu „puțulica” asta mică, ce ne-a dat viața peste cap în cel mai frumos mod cu putință.

Anunțul l-am facut în emisiunea Vorbește Lumea, în calitate de gazdă! Yeeeeiiiiiii! 🙂

Dar pentru că nu vreau să amestec veștile bune, mâine vă povestesc mai pe larg despre asta! Vă las! De la 14:00 intrăm din nou în direct!”, a mărturisit Adela.

10653399_1167312946631331_5561813500164958403_n

De azi, Adela face parte din noul format al emisiunii „Vorbește Lumea”, de la Pro TV România, în locul lui Sore, care a ieșit deja în concediul de maternitate.

Adela este însărcinată în luna a treia, asta însemnând că va aduce pe lume băiețelul la sfârșit de primăvară – început de vară.

Foto: Arhiva Personală/Facebook

Distribuie articolul: