Minciunele sau ciurigăi: gustul copilăriei într-o rețetă tradițională

-
Cristina Botnarevschi
- 2 min read
https://ea.md/wp-content/uploads/2018/03/ea_new-2.png
450
245
https://ea.md/wp-content/uploads/2025/11/IMG_5959-1080x720.jpeg
800
533
Articole recomandate
- prev
- next
Sfeclă la borcan pentru iarnă: rețeta clasică, simplă și plină de culoare
-
Cristina Botnarevschi
- 2 min read
https://ea.md/wp-content/uploads/2018/03/ea_new-2.png
450
245
https://ea.md/wp-content/uploads/2025/11/IMG_5963-1080x720.jpeg
800
533
Sfecla roșie la borcan este un adevărat must-have în bucătăriile tradiționale. Pe lângă gustul său dulce-acrișor, această legumă conservată păstrează vitaminele și culoarea vie, ad...
Garnitura perfectă: cartofi copți cu unt, mărar și usturoi
-
EA.md
- 1 min read
https://ea.md/wp-content/uploads/2018/03/ea_new-2.png
450
245
https://ea.md/wp-content/uploads/2025/08/cartofi-copti-cu-unt-marar-si-usturoi.jpg
800
450
O garnitură gustoasă și aromată, tare simplu de preparat! Cartofii cu unt și mărar pregătiți după rețeta asta se fac la cuptor, ies rumeni și aromați, cu o aroma subtilă de usturoi...
Rețetă de pui toscan cu spanac și sos de smântână – simplu și delicios
-
EA.md
- 1 min read
https://ea.md/wp-content/uploads/2018/03/ea_new-2.png
450
245
https://ea.md/wp-content/uploads/2017/05/Pui-toscan-3.jpg
778
519
Ingrediente:
-4 pulpe superioare de pui (cu os și piele)
-3 lingurițe de sare
-2 lingurițe de piper negru măcinat
-1 lingură de ulei
-3 căței de usturoi tocat
-1/2...