Bucătarul moldovean Petru Scalețchi a lansat un atac vehement la adresa Tany Vander, antreprenoare și bloggeriță cunoscută și sub numele de „Tany praf”, pentru că promovează un „praf magic” care ar spori energia. Scalețchi a criticat-o pentru recomandarea unui local din Chișinău, unde ar fi consumat cartofi și carne preparate cu un ingredient „total nepotrivit”: steaua de anason.

 

O să lăsăm abilitățile culinare ale restaurantului pentru altă dată și ne îndreptăm atenția asupra persoanei care ne spune că această farfurie este 10/10. Da… exact, Tanea Praf. Cum poate o persoană care pretinde că are gusturi rafinate să aprecieze așa ceva?”, a comentat Petru Scalețchi, ironizând recomandările influencerei.


Bucătarul a subliniat că, deși Tany Vander se prezintă ca un expert în domeniu și promovează „luxul, inclusiv în gastronomie”, ea a apreciat o farfurie care conținea anason – un condiment care nu avea ce căuta într-un astfel de preparat.

„Anis…! Un condiment care nu are niciun loc în farfuria respectivă. Dacă Tania ar fi avut gusturi rafinate, ar fi întors acest preparat la bucătărie”, a adăugat el.

Petru Scalețchi a criticat-o pe Tany Vander, subliniind că, deși se prezintă cu pretenții mari în domeniul gastronomic, aceasta nu deține educația culinară necesară pentru a înțelege ce presupune un preparat corect gătit și servit.

Distribuie articolul: