Pink party, cadouri, muzică și cuvinte frumoase! Toate au fost la petrecerea micuței Camelia, fiica lui Corneliu și a Angelei Botgros.

Invitați de onoare, artiști emeriți, decor perfect și voie bună. Într-un reportaj marca O seară perfectă povestim despre cumetria Cameliei.


Părinții micuței au avut emoții mari, dar eu fost și foarte fericiți:

„Avem emoții pozitive, suntem în așteptarea începutului evenimentului, la întâmpinarea oamenilor.

„Avem 7 cumetri, 120 oaspeți. Este cel mai frumos eveniment din viața unui om”, a notat Angela.

Cât despre prenumele fetiței, Angela a recunoscut că a fost ideea lui Corneliu.

„Tăticul a ales numele. Prima idee a fost a lui”, a explicat Angela.

Oaspeții și apropiații cuplului s-au simțit onorați de ați prezenți la sărbătoarea și le-au urat părinților și micuței Camelia cuvinte frumoase.

„Seara a fost plină de voie bună și distracție! Familia Botgros a pregătit și un program artistic spectaculos. În scenă e Orchestra „Lăutarii”, e ceva special pentru oricine. Între timp, o să intervină t lon Paladi, Ionuț Fulea, Cristi Nuca, Ion Suruceanu, Vali Boghean”, a adăugat Corneliu.

Nicolae Botgros, dirijor al Orchestrei „Lăutarii”a menționat:,Mă simt un om împlinit, sunt momente când plec în România, iar atunci simt dorul de casă”.

De la cumetrie nu a lipsit nici fratele mai mare la Cameliei, Cristi:

„Mă simt foarte bine, frumos. Sunt pentru fericirea tatălui meu și Angelei. Mă bucur că am o surioară mică, un suflet care mă îndulcește zi de zi.


Ion Paladi: „Doua sărbători în una. Suntem fericiți pentru noi și pentru Camelia pentru că, atunci când va crește mare, cu siguranță se va uita la toate interviurile, la fotografiile care vor fi făcute în această seară”.

„Fotbalul, dragostea de sport ne-a unit. Eu în Cornel, am văzut în primul rând cei 14 ani de acasă, mai ales când am văzut melodiile cântate de interpreții noștri”, a spus lon Suruceanu, interpret.

De asemenea, artista Lenuța Gheorghiță a povestit: Cu Corneliu ne leagă o prietenie de peste 30 de ani. El este nașul de botez al copiilor mei”.

„Am fost aleși printre cei 7 nași de botez, ne-au surprins plăcut cumetrii noștri, le mulțumim din suflet pentru această onoare”, a notat Mariana Dobzeu, interpret.

Cristi Botgros a spus: „Am luat cu fata mea, cu care sunt împreună, niște hăinuțe frumoase, un buchet de flori pentru tata și Angela.

Deși Camelia are doar 4 luni, maestru Nicolae Botgros a mărturisit că și-ar dori ca nepoțica să calce pe urmele familiei Botgros. „Camelia sper să fie cântăreață, de multe ori Corneliu era gata să se despart de muzică, noi nu știm niciodată ce arata viața”, a spus Nicolae.

Distribuie articolul: