Alexandru Comerzan este unul dintre cei mai cunoscuți bucătari autohtoni. Vloggul său cu delicii culinare, curiozitățile despre bucătăria tradițională și cele mai noi rețete, atrage toți mai mulți admiratori. Într-un Podcast, Alexandru a povestit despre meseria de bucătar, problemele și secretele bucătăriei sale.

 

Despre cine este un bucătar și cum își vede el meseria, Alexandru spune: „Poți să ne desenezi în farfurie. Eu creez ceva într-o farfurie. Eu sunt chimic alimentar. Eu pot să-ți trezesc o emoție, o amintire, pot să te otrăvesc”.

 

Alexandru a menționat și unele secrete din bucătăria sa. Acesta consideră că pilonii de bază  sunt sarea, zahărul și grăsimea. Totodată, acesta a declarat că cele mai bune produse le găsim la țară:„Produsul gustos de calitate este la țăran acasă. Nu e în industrie. În industrie nu există calitate”

La fel, Alexandru Comerzan a subliniat importantă sării în bucătărie, cum o pui în mâncare.

Distribuie articolul: