Muzeul Metropolitan din New York este gata să sărbătorească Met Gala 2023, unul dintre cele mai exclusiviste evenimente sociale din Statele Unite. Nu degeaba, invitații au venit să plătească aproximativ 50.000 de dolari pentru biletul care îi dă dreptul să participe la ceea ce este cunoscut sub numele de „marea noapte a modei”, care cu această ocazie aduce un omagiu lui Karl Lagerfeld, iconicul designer Chanel, scrie huffingtonpost.es.

Dar, înainte de cina la muzeu, lista lungă de invitați supravegheată de influenta șefă Vogue SUA, Anna Wintour, va trebui să depășească controlul camerelor și milioanele de ochi care privesc, în special în rețelele de socializare, fiecare dintre costumele. și rochii cu care apar pe un covor care anul acesta este alb.

 

Două dintre vedetele care au captat toată atenția au fost Penelope Cruz și Dua Lipa. Actrița spaniolă și cântăreața britanică, care în acest an acționează ca gazde împreună cu fostul tenismen Roger Federer și actrița Michaela Coel, au ajuns practic în același timp la Muzeul Metropolitan din New York, unde înainte de a-și plimba rochia Chanel pe covor. Au jucat într-un moment intim care a devenit viral în câteva minute.

Revista Vogue a publicat videoclipul Penélope Cruz și Dua Lipa pe contul său de Twitter. Abia cinci secunde care strâng un gest al actriței spaniole față de cântăreața britanică care acumulează mii de ‘like-uri’ și este reprodusă ca focul în alte profiluri.

În videoclip puteți vedea cum Penelope Cruz vorbește cu Dua Lipa în timp ce, într-un gest afectuos, îi mângâie părul și face un comentariu inaudibil care o face pe cântăreața unor piese precum Levitating sau Love Again să zâmbească. O clipă care a generat comentarii nesfârșite printre adepții ambelor: „Dua Lipa și Penelope Cruz împreună este ceva ce nu mi-am imaginat niciodată că se va întâmpla”; „Penelope Cruz binecuvântând cariera completă a lui Dua Lipa? Aleg să cred.”; „Sfânta Penelope Cruz o unge pe Dua Lipa” sunt doar câteva dintre tweet-urile publicate în urma videoclipului.