Tigrul pare a fi o vietate foarte puternică și mușți am crede că anul acesta vom fi invincibili, dar să nu uităm de un mic aspect – 2022 este anul tigrului de apă, astfel ne așteaptă multe emoții de trăit ( mai multe ca niciodată) 

Tot ce trebuie să știi despre tigrul de apă într-un material realizat de kudika.ro.

Tigrul este un semn sensibil și emotiv. Va există sensibilitate sporită pentru toți oamenii. Dacă nu știm cum să gestionăm ceea ce simțim, este posibil că în jurul nostru să creăm câteva drame destul de puternice.

Este timpul  ne pregătim pentru o nouă schimbare. Anul Tigrului de Apă începe pe 1 februarie 2022 șila fel  în toți anii Tigrului, se va dovedi  va avea numeroase calități pe care le posedă tigrul: încredere, curaj, hotărâreaventură, dezvoltare.

Energia Tigrului oferă un impuls incredibil pentru motivație. Anul 2022 poate fi unul dintre cei mai buni ani ai noștri dacă știm cum să ne planificăm visurile și să ne punem în aplicare toate ideile. Vor există numeroase suișuri și coborâșuri la nivel emoțional, ce ne vor învață lecții importante de viață.

Anul Tigrului de Apă: un an bun sau un an plin de ghinion?

Anul Tigrului de Apă va fi un an frumos, bun, special pentru multe semne zodiacale. Un lucru pe care trebuie să îl știm pe tot parcursul anului 2022: indiferent de situație, Tigrul găsește întotdeauna o cale de ieșire.

Universul vrea să știm că natură volatilă a energiei Tigrului poate schimbă norocul destul de repede, iar situațiile se pot transforma la fel de mult. De aceea este crucial să învățăm arta recunoștinței, să fim fericiți în prezent și să trăim pentru clipa de acum fără să ne mai gândim la trecut sau să ne mai facem griji cu privire la viitor.

Anul 2022, Anul Tigrului de apă. Acțiune și aventură cât cuprinde. Iată care sunt cele mai importante lucruri la care să fim atenți în 2022:

1. În 2022 va exista dramă emoțională

Tigrul este un semn sensibil și emotiv. Va există sensibilitate sporită pentru toți oamenii. Dacă nu știm cum să gestionăm ceea ce simțim, este posibil ca în jurul nostru să creăm câteva drame destul de puternice.

Gelozia și posesivitatea vor crește și ele sub energia Tigrului.

2. 2022 este un an al pasiunii

Ne putem aștepta să fim mai pasionali ca niciodată – și nu doar în ceea ce privește viața sentimentală, ci și în aspecte importante din alte categorii, precum obiective profesionale sau aspirații personale. Tot ce facem în anul 2022 va fi cu multă dragoste, cu răbdare, cu încredere în noi și cu dorința de a trăi așa cum vrem.

3. În 2022 suntem foarte creativi

Anul 2022 este unul dintre cei mai buni ani pentru a ne ocupa de proiecte creative și de a ne urma visurile. În astrologia occidentală, echivalentul Tigrului este Vărsătorul, motorul și visătorul zodiacului, semnul care merge în ritmul propriei muzici. Energia Vărsătorului va avea un impact puternic asupra noastră, ajutându-ne să fim foarte atenți la detalii, să dăm frâu liber imaginației și să ieșim din zona de confort pentru a face ce ne dorim.

Ne lăsăm purtați de vânt, însă nu ne este teamă să schimbăm brusc direcția atunci când simțim nevoia. Ne urmăm intuiția și alegem cu sufletul.

4. În 2022 intuiția noastră este mai puternică ca niciodată

Anul 2022 este un an de apă și, prin urmare, abilitățile noastre intuitive cresc incredibil de mult. De cele mai multe ori vom face alegerile potrivite tocmai din acest motiv: nu vom mai ascultă ce spun oamenii din jurul nostru, ci vom caută răspunsul în sufletul nostru.

Universul ne spune că în 2022 ar fi bine să ne ascultăm visurile și să luptăm mai mult pentru ceea ce ne dorim.

5. Vești frumoase și pe plan sentimental în 2022

Tigrul este cunoscut pentru relațiile romantice interesante și pline de dinamism. În 2022 relațiile vor fi incitante, frumoase, speciale și pasionale.

Dacă suntem singuri, avem ocazia să ne intersectăm cu sufletele pereche. Trebuie, doar, să fim pregătiți cu adevărat să le cunoaștem și să le primim cu brațele deschise în viețile noastre.

Dacă suntem deja într-o relație, în 2022 lucrăm alături de partenerii de cuplu astfel încât să ne apropiem și mai mult, să ne înțelegem și să ne descoperim cu adevărat, să renunțăm la măști și să fim vulnerabili. Planurile de viitor vor fi la ordinea zilei.

Sursa: kudika.ro

Distribuie articolul: