După rolul său în „Game of Thrones”, Emilia Clarke a devenit cunoscută în toată lumea drept „Mama Dragonilor”. Apreciată pentru talent, dar şi pentru frumuseţe, a ajuns în toate topurile destinate celebrităţilor atrăgătoare.

Cine ar fi crezut, în acest context, că vedeta a fost sfătuită, pe când era în culmea succesului, să apeleze la fillere dacă vrea să arate bine? „O cosmeticiană mi-a spus că am urgent nevoie de fillere, că doar aşa o să-mi recapăt faţa. I-am arătat unde e uşa. Efectiv am dat-o afară, aveam doar 28 de ani atunci”, a povestit Emilia Clarke pentru Elle.

Actriţa a adăugat că nu ar face injecţii cu toxină botulinică întrucât îi este foarte, foarte frică şi că deocamdată nu doreşte să apeleze la astfel de metode deoarece în meseria sa are nevoie de expresivitate.

„La 34 de ani sunt mai înţeleaptă, mai inteligentă, am mai multă experienţă de viaţă, sunt mândră de mine. Deci dacă faţa mea reflectă timpul pe care l-am petrecut pe pământ, sunt foarte împăcată cu acest lucru”, a mai adăugat actrița.

Distribuie articolul: