Nu este prima oară când scriem despre cazul Galinei și Mihail Ciutac – frații care provin din cvadrupleți și, care se confruntă cu una dintre cele mai rare tulburări – atrofie spinală de tip 1. Părinții copiilor fac tot ce le stă în puteri pentru a colecta suma pentru a procura vaccinul „ZOLGENSMA”, care i-ar putea ajuta pe micuți să lupte cu afecțiunea. 

Doi dintre cei patru copii ai familiei Ciutac au nevoie de cel mai scump vaccin existent la ora actuală – Zolgensma, vaccinul care ar opri evoluția amiotrofiei spinale de tip 1. Prețul lui de 2,1 mln dolari pentru fiecare copil, este ireal pentru majoritatea dintre noi, dar cu eforturi comune cei doi copilași ar putea fi salvați.

Cum poți dona?

Dacă dorești să faci o donație pentru cazul gemenilor Ciutac o poți face aici. Daca 4,2 milioane de oameni, ar dona câte 1 dolar, acești doi copii ar fi salvați.

Târg caritabil la care poți participa chiar în ceastă sâmbătă

Un grup de mămici solidare vor organiza în această sâmbătă, 15 august, începând cu ora 9.00, în Scuarul Catedralei Mitropolitane un mic târg de vânzare de obiecte vestimentare, jucării, cărți, mici decoruri cu scopul de a contribui la strângerea de fonduri pentru tratament.

Dacă vrei să participi cu o achiziție sau cu o donație nu ezita să vii în Scuarul Catedralei, sau accesează linkul evenimentului pentru a lua legătura cu organizatorii.

Sursa foto: Arhiva personală