Actrița nu este adepta dietelor drastice, ba mai mult, afirmă că iubește mâncarea, lucru pentru care nu se învinovățește. Aceasta reușește să rămână suplă, apelând la un truc pe cât de simplu, pe atât de sănătos. Cum arată meniul vedetei, potrivit andreearaicu.ro.

Superba actriță minionă arata la fel de bine ca atunci când juca în Neveste disperate, iar cei de la Women’s Health au fost surprinși să afle dintr-un interviu cu ea că nu crede deloc în diete. Corpul ei suplu nu se datorează restricțiilor extenuante și frustrante, ci bucuriei care vine din simpla activitate de a mânca ceva bun.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Eva Longoria Baston (@evalongoria) pe

Trucul vedetei e simplu: nu mănâncă niciodată în oraș sau mâncare comandată. Ea gătește zilnic acasă, pentru că e pasionată de gătit. Să mănânci ce pregătești cu mâinile tale e mai sănătos și mai sărac în calorii, pentru că nu adaugi toate acele chimicale dăunătoare, zahăr și sodiu în exces, crede ea.

„Îmi place la nebunie să pregătesc mâncare și pot spune că sunt un bucătar destul de bun. Îmi place să mă aventurez și să creez rețete surprinzătoare. Nimic nu mă sperie. De exemplu, zilele trecute am făcut o banală salată Caeser pentru soțul meu, dar l-am surprins cu un nou dressing care i-a conferit un gust surprinzător”, a explicat Eva.

„Nu mă învinovățesc când vine vorba de mâncare”, adaugă Eva, care preferă să știe exact ce are în farfurie și să-și facă mai puține griji în această privința. Știind ce pui în mâncare, nu mai ești la fel de îngrijorată că te-ai putea îngrașă necontrolat.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Eva Longoria Baston (@evalongoria) pe

Iată cum arata meniul ei zilnic.

Mic-dejun

Eva a petrecut mult timp în Mexic în ultima vreme, ceea ce înseamnă că micul dejun a devenit și mai delicios. „Micul dejun e foarte important în Mexic, mai important decât în America. „Am grijă să fie consistent”, spune actrița. Ea mănâncă de obicei chilaquiles (un fel de mâncare ce conține tortilla cu boabe de fasole roșie, brânză feta și legume proaspete). De asemenea, vedeta se aventurează și la baghete făcute în casă sau croissante.

Prânz

Pentru că mănâncă un mic dejun foarte consistent, Eva ia prânzul destul de târziu. „În Mexic, ca și în Europa, prânzul se ia mult mai târziu – uneori chiar și la 4 după-amiază”, spune actrița. Pentru ea, prânzul e un adevărat eveniment – și îl adoră. Fie că e vorba despre paste făcute în casă (de la zero), tacos cu pui și salsa de tomate sau supe cremă delicioase, această masă este orice, dar nu plictisitoare. În casa ei nu se apelează niciodată la sendvișuri!

Gustări

Dacă are chef să mănânce între mese, Eva alege de obicei gustări sărate. Măslinele sau chipsurile din cartofi făcuți la cuptor sunt preferatele ei.

Cină

Pentru că micul dejun și prânzul sunt consistente, Eva optează pentru o cină ușoară, mai ales că ia prânzul târziu. Ea pregătește de obicei supe de legume în stil italian.

Desert

O să fii surprinsă, dar Eva nu e mare fan deserturi – poate și asta explică faptul că arată bine fără să țină dietă. „Nu prea îmi plac dulciurile. Ultima dată am făcut o prăjitură acum două săptămâni, dar mai mult pentru familia mea”. În schimb, îi place să se răsfețe cu o băutură bună. „În loc de desert beau un vin bun sau o bere răcoritoare”, a dezvăluit actrița.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Eva Longoria Baston (@evalongoria) pe

De asemenea, Eva Longoria îți menține corpul în tonus, practicând sportul.

Ce noroc are că nu iubește desrturile! Noi, cele care nu ne imaginăm viața fără ciocolată sau ceva dulcișor, suntem de-a dreptul speriate la gândul că trebuie să renunțăm la desert. Nu-i așa?