Câteodată cea mai dificilă relație este fix cea cu noi înșine. Fiecare dintre noi are o latură autodistructivă.

Fiecare zodie are, cu siguranță, anumite predispoziții mai puțin benefice pentru sine. Zodia ta te influențează inconștient spre un anume potențial autodistructiv, iar în funcție de harta ta astronomică mai poți avea și alte influențe de la alte zodii.

Cele mai autodistructive zodii sunt, de departe, Scorpionii și Gemenii. De altfel, Taurii și Capricornii sunt în vârful clasamentului zodiilor distructive. Aceștia sunt, de altfel, și cele mai încăpățânate semne ale zodiacului.

Află tendința de autosabotaj a fiecărei zodii!

Berbec

Berbecul este autodistructiv prin impulsivitatea pe care o deține, nefiind capabil de a gestiona o situație calm. Acesta ajunge să distrugă atât relații, cât și posibilități în carieră.

Taur

Taurul este distructiv deoarece are momente în care își dorește să facă rău, fără să realizeze acest lucru. Din această cauză, Taurul se află adesea într-o stare de degradare personală.

Gemeni

Gemenii sunt autodistructivi prin curiozitatea lor, iar pe cei din jurul lor îi rănesc prin dorința de a domina în fiecare situație.

Rac

Racii sunt autodistructivi prin sensibiltate și emoții negative.Aceștia sunt, totodată, distructivi prin tendința de a fugi de pedepse, dezvoltând un mecanism de autoapărare.

Leu

Leii sunt distructivi prin propriul orgoliul și ego. Autodistructivi prin panica în lipsa siguranței ca ei controlează situația.

Fecioara

Fecioarele sunt distructive prin critică și obstrucții, iar autodistructive prin sumedeniile de probleme pe care și le creează singure. De altfel, consideră că trebuie să caute soluții pentru fiecare grijă pe care o are.

Balanță

Balanțele sunt distructive prin dorința neîncetată de a face dreptate și echilibru în lume. Acestea sunt autodistructive prin nedelimitarea toleranței.

Scorpion

Scorpionii sunt autodistructivi prin experimentarea intensității la un nivel cât mai întunecat sau sumbru. Totodată, aceștia sunt distructivi prin dorința arzătoare de răzbunare, deoarece scorpionului îi este specifică îndoiala.

Săgetator

Săgetătorii sunt autodistructivi prin faptul că se sabotează neștiind să-și pună în valoare calitățile. În plus, rar reușesc să gestioneze frustrarea și ajung să îi atace pe cei din jur.

Capricorn

Capriconii dau dovadă de autodistructivitate prin autopedepsirea pe care și-o aplică. De altfel, ei se distrug prin dorințele pe care le au: a controla, a domina și a da lecții.

Vărsător

Vărsătorii au tendința de a fi autodistructivi prin temperamentul lor rebel și de nesupus. Totodată, ei au acest comportament în situațiile în care se simt nevoiți să se schimbe.

Pești

Nativii Pești sunt autodistructivi prin desele sacrificii pe care le fac sau prin incapacitatea lor de a se confrunta cu anumite momente stresante. În plus, ei nu au intenția vreodată să rănească, ci pur și simplu există situații în care nu știu să reacționeze.

În funcție de aspectele tale de pe harta astronomica de naștere ai cel puțin două dintre tendințele enumerate mai sus. Recomandat este să le analizezi și să le recunoști, astfel îți va fi mau ușor să îți recunoști defectele.

SURSA

Distribuie articolul: