Tânăra mămică își continuie seria confesiunilor, de această dată abordând o problemă de care fiecare s-a ciocnit măcar o dată în viață. Iată ce a scris Olga, pe rețelele de socializare.

„Bârfele. Cine le inventează? Pentru ce ei fac asta? Și cât de des o bârfă este 100% adevăr? Nu înțeleg cum un om poate fi atât de plictisit de viața lui, încât se bagă în scenariul unei vieți străine?! Cât timp liber trebuie să ai ca să inventezi tot felul de neadevăruri despre cineva doar de dragul vorbelor?!

Dar și mai mult nu îi înțeleg pe cei ce dau crezare prostiilor inventate de cineva, fără a se asigura de dreptate. Fiecare om ar fi trebuit să își exprime ferm propria părere, iar concluziile să le facă doar din ceea ce sigur știe despre altcineva. Eu, de exemplu, despre mine am auzit chestii pe care nu le-aș face niciodată sau acțiuni despre care nici eu singură nu știam.”, a dezvăluit Olga.

„Mi se întâmplă să aud niște lucruri despre mine, că rămân cu gura căscată. Aberații care nu au nici 1% de adevăr. Și când te abordează cineva cu fraza: “Cum ai putut face așa?” sau “Nu mă așteptam că poți așa!”. Dar când afli ce s-a inventat despre persoana ta și omul încă și-a făcut concluzii greșite și culmea prostiei, a crezut în tot… gata, la revedere!

Ultima perioadă tot mai des mă ciocnesc cu astfel de situații, mulți „prieteni” au dispărut fiind influențați de prostia altora, gura oamenilor devine tot mai murdară, iar imaginația tot mai dezvoltată!

Întrebarea mea este: Vouă chiar vii așa de plictisitor să trăiți că inventați tot felul de povești? Niciodată nu am fost influențată de părerea altora. De câte ori m-am ciocnit cu faptul că încep să comunic cu cineva și toată lumea consideră că dacă o sa îmi spună tot felul de murdării (de care nici măcar ei nu sunt siguri fiindcă au auzit de la altcineva) că eu voi stopa orice comunicare cu persoana respectivă.”, se revoltă aceasta.

„Deci NU, fiindcă fac concluzii doar din fapte reale și doar din situații pe care le văd cu propriii mei ochi! Dar e atât de murdar să „înflorești” lucrurile așa cum îți place ție și să le interpretezi așa cum îți convine doar ție. Câte vieți au fost destrămate din cauza gurilor grețoase și imaginațiilor împuțite! Căutați-vă de nasul vostru și nu judecați pe cineva din prisma altora.

Creați-vă relațiile cu oamenii, bazându-vă doar pe experiența proprie! Dacă ați avut o experiență mai neplăcută cu cineva, nu înseamnă că și alții o vor avea. Dacă nu ați găsit un numitor comun cu cineva, nu înseamnă că alții nu îl vor găsi. Situații se întâmplă diferite în viață. Dar toate sunt individuale. Bârfele pot distruge vieți. Pot transforma sufletele luminoase, în altele negre și reci. Nu uitați că o singură dată trăim. Nu trebuie să ne irosim viața pe răutate și murdărie. Aveți părerea voastră! Nu vărsați venin în univers, fiindcă el exact cu aceasta o să vă răsplătească. Zâmbiți sincer, iubiți cu sufletul și mulțumiți zilnic oamenilor care sunt în viața voastră (măcar în gând)!”, vine cu un îndemn Olga.

Sursa: Facebook.com

Vezi și: Olga Manciu face confesiuni: „Unde a dispărut sufletul meu? Mi se făcuse frică și mă simțeam tare pierdută și singură”

Distribuie articolul: