Este una dintre cele mai stilate interprete din țara noastră, garderoba căreia au reușit să o probeze deja foarte multe femei. Natalia Gordienco nu economiste niciodată atunci când vine vorba despre imaginea sa. Noi am aflat și alte secrete care o fac pe frumoasa blondă atât de specială. Inspirați-vă și voi!


Despre îngrijirea părului

Despre păr, pot spune că la mine este mai problematic din cauza bretonului. E mai complicat cu el. Îmi doresc de mai mult timp să  îmi schimb și culoarea părului, dar pentru că sunt implicată în foarte multe proiecte, nu îmi permit acest lucru. Poate voi renunța la blond atunci când voi fi însărcinată. Ceea ce nu voi face niciodată este să mă tund foarte scurt.

14612640_1087782141277075_3627825519527714813_o

Despre îngrijirea corpului

Îmi place foarte mult când pielea este bronzată. Înainte mergeam foarte des la solar, dar într-un moment am înțeles că nu este bine pentru piele. O perioadă am folosit autobronzante.

Hidratez pielea foarte rar. Dacă vorbim despre masaje, atunci când simt că am nevoia neapărat le fac. Asta mă ajută să dau jos și kilograme. De obicei, nu țin cont de regiunea în care mă aflu și nu am un specialist la care merg sistematic. Pot face diverse proceduri și în țară, dar și peste hotare. De exemplu, în România cunosc foarte multe moldovence în domeniu.

Despre îngrijirea tenului

Încep ziua cu un zâmbet pe față. Sunt o persoană foarte zâmbitoare și pozitivă și cred că anume acest lucru mă ajută să lupt și să trec prin acele dificultăți care mi le pune în cale viața. În fiecare dimineață mă trezesc cu gândul că mereu întârzii și întotdeauna nu-mi ajung acele 10 – 15 minute. Cât la capitolul „oglindă”, pot să mă uit în ea de zeci de ori. Cred că este foarte important cum arăt, mai ales că sunt o persoană publică.

Dacă vorbim despre îngrijirea feței, eu de exemplu sunt alergică și nu folosesc prea multe creme, dar le înlocuiesc cu alte produse mai puțin consistente. Din cauza că sunt deseori machiată, pielea se usucă foarte tare, iar acest lucru mă impune să folosesc anumite cosmetice. Oricum nu le folosesc în fiecare dimineață, pentru sunt leneșă. În cazul în care este o zi obișnuită, utilizez doar rimelul și un anti-cearcăn. Dacă trebuie să fiu prezentă la un eveniment important, am un make-up corespunzător, însă nu foarte pronunțat sau aprins. Noaptea, când revin acasă nu uit să mă demachiez și să îmi hidratez pielea.

gordienco

Pentru fetele care nu au posibilitatea să achiziționeze o cremă mai scumpă, le pot spune că aceasta poate fi înlocuită cu măștile naturale, făcute din zmeură sau din orice alt fruct. Orice bunică, orice mamă le cunoaște și eu tot le folosesc, dar foarte rar. Cel mai important lucru pe care l-am învățat de la părinți, la acest capitol este să nu beau, să nu fumez și să duc un mod sănătos de viață. Bunica mea îmi oferă foarte multe sfaturi. Chiar și acum mă sună și mă întreabă ce am mâncat.

14310465_1048276931894263_1117115142596218648_o

Despre operațiile plastice

Nu am nici o intervenție chirurgicală. Tot ce am este natural. Poate mă uit uneori în oglindă și spun că nasul e prea mare, sânii – prea mici sau chestii de genul acesta. Niciodată nu am avut complexe. Cât despre operațiile plastice, nu sunt contra, dar cred că trebuie făcute doar în cazul în care femeia are o nevoie urgentă. Vârsta la care consider că se poate de intervenit este după 40 de ani. Este nevoie, însă ca totul să fie realizat cu moderație, natural și inteligent. Operațiile estetice trebuie să înfrumusețeze femeia. Dacă o să am nevoie, cu mare drag voi recurge.

Despre alimentație

Niciodată nu uit să mănânc dimineața. Fulgii de ovăz sunt preferații mei, cafeaua sau ceaiul cu lapte nu lipsesc, biscuiții sau clătilele de asemenea sunt gustările pe care le iau. Îmi place să spun că nu mănânc după 18:00, ci după miezul nopții. Cred că aceasta este gluma mea. Poate din cauza vârstei de 28 de ani, sau poate genele sunt cele care nu îmi permit să adaug kilograme.

14494811_1062973210424635_6099959612853833554_n

Despre vestimentație și accesorii

Dacă vorbim despre ținutele zilnice, stilistul sunt chiar eu. La costumele scenice, însă mai iau sfaturi de la specialiști. În cazul ședințelor foto, spoturilor publicitare sau a videoclipurilor mă las în totalitate pe mâna profesioniștilor. Îmi plac foarte mult brandurile românești. Am foarte multe rochii de acolo. Uneori fac și eu greșeli. Nu sunt îmbrăcată mereu ideal, dar încerc de fiecare dată să învăț din eșecuri.

natalia-gordienco

Pentru că, la un moment dat, am înțeles că sunt prea multe haine în garderoba mea, am hotărât să fac un târg de caritate, acolo unde am scos la vânzare jumătate din articolele mele vestimentare. Până acum am reușit să fac șapte sau opt târguri.

Shoppingul, de obicei îl fac peste hotare, mai ales în ceea ce ține de accesorii. Acolo sunt mai accesibile prețurile. Hainele, în schimb pot să le iau și de la branduri mai simple, pe care le combin cu o geantă sau o pereche de pantofi mai scumpi.

natalia-gordienco

Despre planurile artistice

Acum sunt în perioada de promovare a celei mai noi piese pe care am lansat-o de curând. Îmi doresc să filmez și un videoclip la ea. La moment, lucrez asupra unui material muzical, am un proiect și cu Irina Rimeș, dar și alți compozitori. Aștept și feeria sărbătorilor de iarnă. Am chiar și un concert dedicat copiilor care au probleme cu vederea.

Foto: Facebook.com