Este business trainer licenţiat, coach și business consultant. Irina Strajesco  livrează de 8 ani traininguri dedicate femeilor și tinde mereu să le arate femeilor, prin diverse tehnici și strategii, cât de fericite și împlinite pot fi. Pe 27 noiembrie, Irina vine în cadrul celui mai amplu eveniment dedicat femeilor – „WOMEN’S DAYS IN CHIȘINĂU” pentru a le vorbi participantelor despre feminitate și inspirație.

Înregistrează-te ACUM pe http://events.travelpoint.md/ sau ia biletul direct de pe iTicket.md. Women’s Days in Chișinău” – pe 26.11.2016 – 27.11.2016, la Hotel Regency.

Irina Strajesco și-a făcut studiile în Rusia și chiar a activat acolo timp de 4 ani. Despre „Trainingurile Dedicate Femeilor” pe care le ține la Chișinău, protagonista noastră povestește: „La început a fost o provocare pentru mine, a venit din dorinţa de a împărtăşi instrumente şi tehnici pentru o viaţă armonioasă. Fiecare femeie are un potenţial colosal, însă din cauza grijilor cotidiene, unor experienţe mai puţin plăcute, lipsei unor exemple funcţionale, uită de acest lucru. Deseori nici nu realizează ce trăsături frumoase posedă sau ce omite să facă pentru a trăi în armonie cu valorile sale.

strajesco-2

Rugată să ne ofere ca sugestie câteva titluri de carte care au ajutat-o mult în ascensiunea sa de business trainer și coach, Irina Străjesco nu a ezitat să ne împartă experieța:

strajesco-4CHARISMATIC PUBLIC SPEAKING, de Sergey Shipunov – nu am întîlnit o carte mai bună despre arta oratorică, este ghidul perfect pentru orice persoană care vorbeşte în public sau lucrează cu clienţii. Într-un limbaj foarte simplu redă tehnici extreme de utile în lucrul cu publicul, te învaţă să-ţi gestionezi emoţiile, să cucereşti şi a înţelegi persoanele din jur.

Citește și: Învață să atragi! Irina Strajesco dezvăluie cum poți trezi magnetismul din tine

Inteligenţa Emoţională , de Daniel Goleman – Peste tot se vorbeşte despre nivelul de IQ, însă destul de puţină atenţie se acordă inteligenţei emoţionale, şi această este esenţială pentru a parcurge cât mai uşor drumul spre success. Această carte te învaţă să-ţi cunoşti emoţiile, să ştii să le gestionezi şi să înţelegi emoţiile celorlalţi.

Arta Războiului, de Sun Tzu – Cartea a fost scrisă acum multe sute de ani, dar după părerea mea cele descrise sunt actuale şi în ziua de astăzi, poate fi considerată ghid pentru a obţine o victorie şi evita eventualele greşeli. „Dacă inamicul ocupă o poziţie de forţă, hărţuieşte-l, dacă e bine hrănit, înfometează-l, dacă se odihneşte, împinge-l la acţiune.”

Înregistrează-te ACUM pe http://events.travelpoint.md/ sau ia biletul direct de pe iTicket.md. Women’s Days in Chișinău” – pe 26.11.2016 – 27.11.2016, la Hotel Regency.

În cadrul evenimentului Women’s Days in Chișinău”, Irina Strajesco va ține un panel pe 27 noiembrie, în ziua a doua: „Vom discuta despre regulile femeii care inspiră, arhetipurile femeii şi ce ne poate ajuta să fim încrezători. Vreau ca fiecare femeie să se simtă specială şi să înţeleagă cât de mult ea merită!”, mai spune trainerul.

Descoperă un trainer din prima zi – Lia Pogolșa, director iMarketing.md

P