Dacă vrei să faci o schimbare și nu știi ce să alegi, ți-am pregătit un top al celor mai interesante tunsori pentru toamna 2018, ce te pot ajuta să o alegi doar pe cea care se potrivește stilului tău. Ești curioasă care sunt cele mai frumoase schimbări ale tunsorii pe care le poți face? 

Potrivit divahair.ro, trendurile din acest sezon în materie de tunsori includ simetrie, textură, dar și tăieturi precise, trucuri ce ne pot face să arătăm impecabil.

Bob graduat

Un bob graduat înseamnă acel bob în care părul este mai scurt în spate și devine mai lung către față. Partea „magică” a acestei coafuri este atunci când hairstilistul începe să creeze straturi în spate. Numărul acestor straturi depinde de preferințele tale. Deoarece este o coafură extrem de versatilă, se potrivește atât pe părul drept, cât și pe cel ondulat.

Lob stilat

Lobul este varianta mai lungă a bobului. Este la modă în acest moment, iar familia Kardashian a promovat această coafură în ultimul timp. Lobul sau bobul lung este potrivit pentru femeile cu părul drept sau ondulat, indiferent de forma feței.

Păr mediu cu straturi uniforme

Această coafură presupune ca șuvițele să fie uniforme atât în spate, cât și în față. Se potrivește oricărei forme a feței. Totuși, dacă ai fruntea lată, este mai bine să eviți o astfel de tunsoare.

Straturi delicate

Nu există nicio tunsoare pe care Jennifer Aniston să nu o fi încercat și de care toată lumea să nu se fi îndrăgostit. Această coafură texturată este ideală mai ales pentru femeile care au un maxilar proeminent. Straturile delicate îți vor îndulci trăsăturile.

Pixie modern

Părul scurt poate fi o schimbare dramatică. Dacă nu ai deja părul scurt, ai nevoie de mult curaj pentru a face acest pas. Din acest motiv, noi te sfătuim să te asiguri că această coafură se va potrivi trăsăturilor feței tale. Pixie-ul modern se potrivește îndeosebi femeilor cu fața ovală.

Păr lung

Această tunsoare îți oferă impresia unei cascade. De asemenea, îți permite să îți aranjezi părul în foarte multe feluri. Părul cu o lungime considerabilă se potrivește oricui, indiferent de textură. Totuși, nu uita să mergi pe la coafor din când în când pentru înlăturarea vârfurilor despicate.

Bob lung cu breton

Bretonul este din nou la modă în toamna 2018, iar acest lucru a putut fi observat în cadrul prezentărilor de modă. Dacă ai fața rotundă, optează pentru un bob lung drept. Această coafură îți îndulcește trăsăturile și îți face fața să pară mai ovală.

Bob ras

Deși ai crede că doar femeile cu părul drept pot alege această coafură, se pare că și cele cu părul ondulat pot opta pentru una dintre coafurile toamnei. În ceea ce privește forma feței, se pare că bobul ras se potrivește îndeosebi femeilor cu fața rotundă sau ovală.

Bob simetric

În cazul în care nu ai observat, sunt foarte multe vedete care au ales deja această tunsoare. Partea interesantă la acest bob simetric este că îți conferă un aer parizian și șic. Totuși, înainte de a-ți tunde părul astfel, este bine să știi că bobul simetric se potrivește îndeosebi femeilor cu fața ovală.

Vezi și: Secretul tenului strălucitor este terapia cu apă! Iată un scurt ghid de a urma această terapie cu apă

Distribuie articolul: