Kate Moss este unul dintre cele mai răsunătoare nume în industria modei. Aceasta a fost printre cele mai cotate modele ai anilor ’90, și, de fapt, nici acum nu e deloc lipsită de atenție. Recent, Kate a acordat un interviu revistei Elle, în care a scos la iveală câteva dintre secretele sale de frumusețe.

Modelul a povestit despre stilul ei de viață, și, trebuie să recunoaștem că acesta pare a fi unul total diferit de cel pe care îl adoptase în anii marilor ei succese. Vedeta nu mai preferă petrecerile gălăgioase și, în schimbul acestora, a prioritizat orele somnului sănătos.

Eu mă culc la ora 11, înainte de asta privesc un serial. Spre exemplu, recent am finalizat serialul „Sex education” – foarte amuzant! Mă trezesc în jurul orei 8 dimineața”, zice ea.

Cum începe ziua lui Kate? Are și aici un ritual pe care-l respectă cu strictețe și care se pare că o ajută să se mențină în formă. Aceasta a povestit că fiecare dimineață o începe cu un pahar de apă caldă și puțină lămâie și doar după acesta își permite să bea cafea.

Kate nu uită nici de antrenamente. Vedeta povestește că practică yoga, care o ajută să facă față stresului și, pe lângă aceasta, mai merge la sală.

„Dimineața vine instructorul meu de yoga, așa că practic yoga. Am acasă și un fel de sală pentru antrenamente, unde la fel, fac sport”, zice modelul.

Produsul minune, de nelipsit din bucătăria modelului este țelina! În interviu, aceasta a povestit c adesea prepară suc din țelină cu care își servește membrii familiei.

Chiar și Kate Moss mai încalcă rutina. Vedeta a recunoscut că una dintre greșelile pe care adesea le face este faptul că uită să-și scoată machiajul înainte de culcare.

„Uit să mă demachiez când sunt foarte obosită. Și, urăsc să văd cum arată asta dimineața”, zice ea.

Sursa: Spletnik.ru

*Urmărește canalul nostru de Telegram

Pentru mai multe știri din frumusețe și modă urmărește canalul nostru de  Viber – Revista #EAmd Join Revista #EAmd 

WhatsApp – Revista EA