„Suntem făcuți unul pentru celălalt”, o frază pe care multe persoane o spun deseori, dar din păcate nu fiecare rezistă în timp. Poți să iubești, dar totodată să înțelegi că nu vă potriviți. Ce înseamnă, de fapt, „unul pentru celălalt”? 

Trebuie să cauți multe semne pentru a afla răspunsul la această întrebare. Uneori, poți fi sigură că persoana de care ești îndrăgostită este bărbatul perfect, dar alteori, din contra, să înțelegi că îl iubești, dar să nu vă potriviți. De aceea, vă spunem noi câteva semne care vă vor arăta că NU sunteți făcuți unul pentru celălalt:

De mai multe ori ți-ai spus că „o să se schimbe”

Atunci când aștepți ca partenerul tău să se schimbe este un fel de dezamăgire ce cu timpul tot crește. Într-o relație sănătoasă, o oarecare problemă se rezolvă ușor prin comunicare. Dar în cazul în care ești îndrăgostită de persoana greșită, poți să-ți exprimi sentimentele, să-ți împărtășești preocupările, să vorbești cât vrei, dar nimic nu se va schimba, relația rămâne aceeași. Asta pentru că nu întotdeauna o persoană poate să se schimbe pentru tine.

Intervalul de timp

Ești îndrăgostită de o persoană care locuiește într-un alt fus orar sau lucrează peste noapte când tu lucrezi în timpul zilei? Potrivit squirrelinfo.com, aceasta nu este o relație sănătoasă, deoarece tu și partenerul tău nu aveți suficient timp pentru voi doi. Astfel de relații funcționează numai atunci când aveți încredere și comunicare bună unul cu celălalt. Cu toții avem anumite nevoi și așteptări, așa că este întotdeauna mai bine să-ți vezi partenerul în momentele în care te dorește cel mai mult.

Cheltuiești mulți bani în relație

S-ar putea să simți că este corect să plătești pentru implicarea ta în orice, cum ar fi cine, excursii, ieșiri, facturi de telefon. Dar dacă partenerul tău nu face niciun efort să plătească pentru nimic și nu este pregătit să-și împartă nicio responsabilitate, atunci nu este cel potrivit pentru tine. Într-un astfel de caz, relația ține de necesitate și nu de dorință.

Nu mai petreci timp cu familia sau prietenii

Dacă ești îndrăgostită de persoana potrivită, el/ea nu va cere niciodată să acorzi mai puțin timp familiei sau prietenilor tăi. De obicei, este o schimbare în viața ta atunci când te îndrăgostești, iar schimbarea trebuie să fie pentru binele tău.

Ești cu el doar pentru că e confortabil

A fi într-o relație cu cineva care a fost în jurul tău deja de mai mulți ani, pare a fi pentru totdeauna și îți este foarte confortabil. Dar doar pentru că o persoană este în viața ta de mult timp, nu înseamnă că ți se potrivește. Și nu înseamnă ce el/ea va contribui la creșterea ta în continuare.

Vă vedeți foarte rar

E greu să te consideri parte a unei relații în cazul în care îți vezi partenerul doar odată pe săptămână sau poate chiar mai rar. „Ochii care nu se văd se uită”, spune un vechi proverb și, chiar dacă nu se uită, cu greu putem numi o asemenea relație ca fiind sănătoasă sau serioasă.

Partenerul nu prea cere scuze

În mod normal, cuplurile intră în dezacorduri, dar trebuie să știi cum să răspunzi și să argumentezi punctul tău de vedere. Acest factor este foarte important pentru o relație sănătoasă. Dacă partenerul tău te rănește grav și nu cere scuze, atunci nu este potrivit pentru tine. 

Nu vezi un viitor alături de el

O relație puternică este un drum lung de parcurs. Conform lifestyle.24tv, tu trebuie să fii convinsă în partenerul tău. Să știi că el, e cel care va merge cu tine până la final, fără trădări și dezamăgiri. Dacă încă nu ești sigură în el atunci analizează de ce și fă o pauză în relație.

Ce semn de aici îți este cel mai cunoscut?

Distribuie articolul: