Luna octombrie dă naștere frumosului, altfel cum se explică faptul că unele dintre cele mai frumoase celebrități sunt născute în aceeași lună cu Ea.md? Au rămas zile numărate până când EA.md împlinește 8 ani, iar noi am decis să vă prezentăm 8 femei celebre care au ziua de naștere în luna octombrie, toate arată asemenea unor dive. Haideți să le admirăm împreună.

Nu uita să vezi dacă ai prins un loc la Aniversarea noastră… în Pijamale!

Lena Headey – 3 octombrie 

Actrița engleză încă de la vârsta de 17 ani a atras atenția unui agent care i-a făcut fotografii și a invitat-o la o audiție. Acum aceasta se bucură de succesul pe care-l are în lumea cinematografiei, în același timp frumoasa actriță a devenit în special îndrăgită pentru rolul lui Cersei Lannister  din serialul „Game of Thrones”.

Gwen Stefany – 3 octombrie

O blondă care nu are cum să nu-ți atragă atenția, Gwen Stefany este cu adevărat o persoană dezvolatată multilateral, astfel încât aceasta este cunoscută în rolul de cântăreață americană, compozitoare, designer de modă și ocazional actriță. Și cum oare o singură personă se poate descurca atît de bine în atâtea domenii? Admirabil, nu-i așa?

Lena Katina – 4 octombrie

Lena Katina s-a lansat la începutul anilor 2000 în cadrul duetului t.A.T.u șocând întreaga lume cu atitudinea nonconformistă și indecentă pe care o afișa alături de partenera ei de scenă. Acum frumoasa roșcată s-a mai lniștit un pic, dedicând mai mult timp familiei și copilului ei.

Susan Sarandon – 4 octombrie 

Se pare că este adevărat faptul că femeia cu timpul devine din ce în ce mai frumoasă! Cel puțin acest lucru îl demonstrează Susan Sarandon. Celebra actriță americană este și ea celebrată în luna octombrie. Pe lângă faptul că aceasta este laureată a premiului Oscar este în același timp cunscută și pentru activismul social și politic.

Dakota Johnson – 4 octombrie 

Imaginea actriței americane, Dakota Johnson este adesea asociată cu rolul Anastasiei Steele din filmul „Cincizeci de umbre ale lui Grey”. Este adevărat faptul că acest film i-a adus faima adevărată actriței și modelului american. Ceea ce puțini știu este faptul că Dakota a moștenit talentul actoricesc chiar de la părinții ei, Don Johnson și Melanie Griffith care au împărtășit profesia actorului, la fel și de la bunica ei de pe linia maternă – Tippi Hedren.

Kate Winslet – 5 octombrie  

Deși a jucat multe personaje de-a lungul carierei, probabil este cel mai bine cunoscută pentru performanțe ca Juliet Hulme în  Heavently Creatures, Rose DeWitt Bukater în filmul Titanic, și Clementine Kruczynski în Strălucirea eternă a minții neprihănite. La vârsta de 22 de ani, ea a doborât recordul ca fiind cea mai tânără persoană care a primit două nominalizări la Oscar, iar în prezent este cea mai tânără persoană care a primit 5 nominalizări. Atât de frumoasă și atât de bogată în realizări profesionale!

Kim Kardashian – 21 octombrie  

Pentru multe femei este un etalon al frumuseții, iar bărbații sunt amețiți după felul cum arată această brunetă focoasă! Kim Kardashian este cunoscută în ipostaza de actriță, model și vedetă de televiziune din Statele Unite, iar în luna octombrie aceasta urmează să-și celebreze ziua de naștere. Oare ce va alege faimoasa brunetă, să o petreacă în sânul familiei sau va da o petrecere de zile mari?

Julia Roberts – 28 octombrie

Câtă feminitate și gingășie emană actrița Julia Roberts! Iată că talentata actriță este și ea celebrată în octombrie. Aceasta este câștigătoare a premiului Oscar, pentru cel mai bun rol feminin din filmul inspirat de realitate, Erin Brockovich. Puțini știu că Julia, pe când era copil, avea visul să devină veterinar, dar după terminarea liceului, frații săi au convins-o să urmeze o carieră în actorie. Mai întâi s-a înscris la o agenție de modele, iar în curând avea să devină actrița celebră din Pretty Woman.