Am auzit în nenumărate rânduri că de felul în care-ți începi dimineața depinde restul zile. Este important nu doar ce faci în fiecare dimineață dar și gândurile pe care le lași în capul tău, afirmațiile pe care ți le spui. Iată de ce îți propunem pentru viitor un ritual care să conțină numai afirmații pozitive! 

Vezi mai jos 8 dintre acestea și nu uita că ți le poți și schimba un pic așa cum îți place ție mai mult și cum ți se potrivește mai bine.

1. Nu ești aceeași persoană care ai fost acum un an, o lună sau chiar o săptămână. Zi de zi te schimbi, crești, evoluezi. Experiențele nu se vor opri niciodată. Așa este viața. Iar acele momente care par cele mai dificile sunt cele de pe urma cărora ai cel mai mult de învățat.

2. Scopul tău nu ar trebui să fie să scapi de toate gândurile tale negative și de problemele cu care te confrunți. Este imposibil să faci asta. Scopul este să îți schimbi modul în care răspunzi la toate acestea.

3. Fericirea nu începe cu o relație, o vacanță, un loc de muncă sau mai mulți bani. Fericirea începe cu tine. Dacă vrei să fii cu adevărat fericită, trebuie să schimbi modul în care privești viața.

4. Nu vei fi întotdeauna o prioritate pentru alți oameni… și de aceea trebuie să fii o prioritate pentru tine. Învață să te respecți, să ai grijă de tine și să devii cea mai bună prietenă a ta. Tu contezi. Sufletul tău contează. Alege-te zi de zi, clipă de clipă.

5. Cu cât trece timpul cu atât devii mai prezent în viața ta. Viața te trezește pe măsură ce înaintezi în vârstă.

6. Iubește ceea ce faci până când vei reuși să faci ceea ce iubești cu adevărat. Iubește locul în care te afli până când vei reuși să ajungi acolo unde îți dorești cu adevărat. Iubește oamenii cu care ești până când vei reuși să fii cu oamenii pe care îi iubești cu adevărat.

7. Când vei privi în trecut la acest ani să nu te gândești la durerea pe care ai simțit-o. Gândește-te la puterea pe care ai dobândit-o și despre care nici măcar nu știai și bucură-te de faptul că ai ajuns atât de departe. Ai trecut prin adevărate furtuni și încă mergi mai departe. Ești acolo unde trebuie să fii. Ești incredibilă.

8. Privește în jur și învață să fii recunoscătoare pentru momentul prezent. Învață să fii recunoscătoare pentru sănătatea ta, pentru familia ta, pentru prietenii tăi, pentru casa ta. Nimic nu va dura o veșnicie.

Sursa: Kudika.ro