Cu siguranță, noi femeile ne mai adresăm întrebarea: Oare își mai amintește de ea? Oare o mai iubește? Orice persoană își amintește cu nostalgie de unele relații, însă cum ne dăm seama că partenerul este îndrăgostit în continuare de fosta iubită? 

Așadar, în acest articol îți spunem câteva semne, care te-ar putea ajuta să-ți dai seama dacă nu cumva relația voastră este doar una de consolare

S-a despărțit de curând de fosta iubită

Dacă te afli în această situație, atunci este evident că va fi greu ca el să o uite. Așadar, dacă a trecut prea puțin timp de când s-au despărțit, cel mai probabil tu ești doar o distracție care îl va ajuta să treacă peste acea relație.

Are o părere clară despre fosta lui iubită

Una dintre modalitățile de bază de a ști dacă partenerul tău mai are sentimente pentru fosta lui iubită este să observăm felul în care vorbește despre ea. Dacă dragostea încă există și se gândește la fosta sa parteneră într-un mod romantic, va vorbi despre ea cu dragoste și entuziasm. Tot ceea ce spune va reflecta doar sentimentele lui pentru ea.

Încă păstrează lucrurile fostei sale 

Să pășești în locuința iubitului tău și să găsești lucruri de-ale fostei iubite, mai ales imagini cu ei doi împreună nu este deloc plăcut. Dacă acest lucru s-a întâmplat, fie ei s-au despărțit de curând, fie el nu dorește să renunțe prea curând la amintirea relației lor.

Ține legătura cu fosta iubită 

O prietenie dintre doi foști iubiți este aproape imposibilă. De aceea, fie el încă are sentimente pentru ea, fie situația este exact invers. Indiferent care este adevărul, nu este o situație plăcută pentru tine. 

Este interesat doar de sex

Dacă în relația voastră sexul este mai important decât dorința de a vă cunoaște mai bine din punct de vedere emoțional, probabil ești doar relația lui de consolare. Este neplăcut să știi asta, însă cu cât ești conștientă de acest lucru mai repede cu atât mai bine.

Te compară constant cu fosta lui

Compararea persoanelor este întotdeauna problematică, iar dacă ești comparat cu fostul sau fosta parteneră e și mai grav. Uneori poate fi intenționat, dar dacă iubitul tău o face în mod subconștient, atunci aceasta este o problemă și înseamnă că mai ține la ea. 

Își apară fosta iubită

Există o diferență uriașă între a fi respectabil și politicos în privința fostei sau să o aperi în fața partenerei actuale.  A nu vorbi rău despre fost/ă este o alegere, dar a apăra persoana în fața ta este nedrept. Poate că spune adevărul, dar faptul că nu are grijă de sentimentele tale este un motiv de îngrijorare.

Sursa: timesofindia.indiatimes.com

Trăim vremuri grele și îți aducem informații vitale oră de oră. Ajută-ne să rezistăm. Fii alături de jurnalismul de calitate și noi te vom răsplăti cu cele mai noi știri!
Donează pe Patreon ca să putem continua activitatea portalului mediatic ea.md.

Distribuie articolul: