Deja de mai bine de două luni, numele italianului Gianluca Vacchi a devenit fenomen virtual. Miliardarul italian a adunat deja 5 milioane de fani pe Instagram, fiind din nou provocat să vorbească despre care sunt secretele succesului său.

În cadrul unui interviu, de data aceasta pentru portalul spaniol elpais.com, Gianluca și-a pus pe „tavă” obiceiurile care, în opinia sa, îl ajută să fie atât de popular în rândul internauților. Despre nororietatea, Vacchi declară în interviu:

„Pentru că sunt eu însumi editor al contului meu de Instagram, îmi fac propriile reguli. Prin urmare, pentru a avea succes, prima regulă este să fii independent și să lucrezi în libertate deplină.

Amfar Milano #gvlifestyle #amfar

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on

Exprimați-vă părerea. Trebuie să aveți mereu un spațiu de exprimare accesibil pentru ceilalți. Eu am ales Instagram și nu Facebook sau Twitter, pentru că o văd ca pe rețeaua socială a viitorului. Rețeaua Instagram nu te obligă în exclusivitate să dialoghezi ca pe Facebook sau să împărtășești mai mult text, cum se întâmplă pe Twitter. Am înțeles că tinerii de azi preferă imaginile și comentariile.

Arată în poze rodul vieții tale, nu ceva ce poate crea scandal.

#gvlifestyle

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on

Continui să fiu și antreprenor. Am avut 12 companii din 12 sectoare diferite. Încă sunt un om de afaceri, am o filozofie de afaceri bazată pe delegarea responsabilităților, în timp ce eu îmi fac timp să încerc lucruri noi.

Succesul în afaceri mi-a dezvoltat o filozofie a vieții. Am descoperit rețelele sociale, ca și o platformă de a-mi arăta viața fără filtre, oferind tinerilor un exemplu pozitiv și încurajându-i să continue să viseze. Comunicarea mea cu tinerii este una care vine din suflet.

Era 2.0 #gvlifestyle

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on

Reziliența ne permite să ne bucurăm de viață, să transformăm orice experiență în ceva negativ. Este o abilitate de a reacționa altfel la probleme.

Nu-mi pun multe întrebări despre ziua de mâine. Îmi trăiesc fiecare moment al vieții și mă bucur de el la maxim. Mi-aș dori să fac ceva diferit și să descopăr în continuare lumea comunicării, să influențez pozitiv tinerii și să îi ajut să se dezvolte. Adevărul e că îmi doresc să am mai multe vieți, într-atât de multe lucruri vreau să fac. Nu am o idee fixă, voi accepta ceea ce îmi oferă viața.”

Allons enfants…. #gvlifestyle

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on

 

 

Foto: Instagram

Distribuie articolul: