Stilistul Nathaniel Kowalsky a distribuit recent o postare pe pagina sa de Facebook care, credem noi, că merită și atenția ta. Nathaniel a scris, într-o modalitate foarte clară, cum să faci shopping strategic și le-a oferit internauților câteva reguli în acest sens. 

 „Mulți dintre prietenii mei mă întreabă cum îmi reușește să găsesc haine calitative, de la branduri premium și de lux la prețuri tare accesibile. Aș spune că am noroc, dar nu-i chiar așa, e mai mult experiența de shopping și lucru cu haine, dar și norocul e un ingredient important. De cînd lucrez în industria ușoară am avut ocazia să pun mîna pe haine necalitative și haine de calitate înaltă. Am analizat ce a creat și ce crează fiecare brand internațional în fiecare sezon. Stilul fiecărui brand îl recunosc îndată ce văd haina. Respectiv pot rapid să ochesc dintr-o mulțime, o haine de calitate premium de la un brand scump. Ele se diferențiază prin design și calitatea stofei, eu pot să nu mă uit de la ce brand este haina, dar îndată o recunosc că este una calitativă și deosebită”, își începe stilistul postarea.

Cele 7 reguli de care să ții cont atunci când mergi la shopping

  1. Înainte de a merge la shopping, analizați bine garderoba voastră, excludeți hainele care nu le mai purtați, dăruiți-le. Dacă nu știți cum să vă curățiți garderoba, apelați la ajutorul unui stylist.
  2. Scrieți lista cu ce nu vă ajunge în garderobă și conform listei procurați ceea ce vă trebuie. Eu nu sunt adeptul garderobelor masive, mie îmi plac garderobele raționale.
  3. Dacă știți ce vi se potrivește mai bine, atunci uitați-vă doar la așa haine nu pierdeți timpul pe hainele care știți că nu vi se potrivesc, dar nu-i exclus, că ar fi bine să experimentați. De exemplu: Eu știu că mi se potrivesc culorile reci, mînecile de tip reglan, îmi știu exact mărimile universale, italiene, franțuzești și englezești, din acest motiv niciodată nu măsor hainele cînd le procur, uneori numai sacourile și trenciurile le măsor. Respectiv eu mereu mă uit la haine de culori reci și exact la mărimile de care am nevoie, asta rapid îți scurtează timpul petrecut la shopping. Regula că în cele mai ascunse locuri găsești comori, nu mereu este valabilă, de-obicei, comorile stau la vedere, doar trebuie să le observi.
  4. Rezervați-vă timp pentru shopping, cînd mergi la piețe second-hand sau la outleturi, ai nevoie de timp pentru a găsi ceea de ce ai nevoie. Răbdarea este cuvîntul potrivit.
  5. La așa tip de locații sunt tare multe haine necalitative, investiți în calitate, nu aruncați bani pe haine necalitative. Citez: „Oamenii bogați nu-și permit să cumpere lucruri ieftine.”
  6. Gândiți-vă bine înainte să procurați ceva, dacă inițial îți pare o haină tare stilată și interesantă, peste o lună îți devine plictisitoare. Nu aruncați bani pe haine plictisitoare, termenul cărora rapid expiră. Nu fiți adeptul micro-tendințelor. Tendințele sunt create pentru a scurge bani din cumpărători. Investiți într-o garderobă rațională și durabilă! Alintați-vă cu accesorii calitative.
  7. Dacă regulile de sus vi se par o misiune imposibilă, atunci apelați la un stylist care vă va ajuta ușor, plăcut și ieftin să faceți shopping.

Sursa foto: Facebook 

Distribuie articolul: