În 2015, interpreta americană Taylor Swift a bătut record după record și nu s-a lăsat de realizări nici în ultima zi din an. Pe 31 decembrie, a lansat piesa „Out of the Woods”, videoclipul căreia a adunat, pe YouTube, circa 7 milioane de vizualizări în doar 2 zile!

Premiera celui de-al șaselea videoclip înscris pe albumul-blockbuster „1989”, al lui Taylor Swift, a avut loc în ultima zi din 2015 și promite să-i aducă interpretei rezultate promițătoare.

Piesa cu mesaj motivațional, din repertoriul celei mai bine plătite vedete din lumea muzicii, este semnată de compozitorii Swift și Jack Antonoff of Fun. Aceștia au avut grijă ca piesa să adie a pop inspirat din anii ’80.

Taylor susține că „Out of the Woods” este unul dintre single-urile ei preferate de pe noul album și a mărturisit că piesa relevă legătura dintre natură și fragilitatea unei relații de iubire.

Filmat în Noua Zeelandă, videoclipul plin de aventuri o afișează pe Taylor Swift într-o rochie azurie, luptând cu diferite scene din basme și chiar fenomene ale naturii: de la turme de lupi, la munți de zăpadă și chiar valurile oceanului.

De regia videoclipului lansat chiar în noaptea dintre ani, se face responsabil Joseph Kahn. Din cauza furtunii puternice care lovise Noua Zeelandă în timpul filmărilor, procesul a fost amânat pentru o săptămână.

Foto: captură video

Distribuie articolul: