Anul 2017 a fost unul nefast pentru multe cupluri de la Hollywood! Unii s-au despărțit după relații scurte, iar unii după căsnicii de mai bine de 10 ani.

Multe dintre aceste cupluri păreau perfecte, iar iată că au ajuns într-un punct când au decis că nu mai doresc să meargă împreună pe același drum.

1. Janet Jackson și Wissam al Mana

Și-au spus „adio!” la doar trei luni de la venirea pe lume a fiului lor, Eissa. Nu și-au justificat despărțirea, însă au declarat că relația lor e pe un făgaș bun și că vor reuși să-și lase problemele deoparte pentru a se concentreze pe fiul lor.

2. Fergie și Josh Duhamel

Un alt divorț care a zdruncinat Hollywoodul din rădăcini este cel al cântăreței Fergie de actorul Josh Duhamel. Separarea lor a fost neașteptată, mai ales că cei doi pozau într-un cuplu fericit. Fergie și Josh au împreună un băiețel născut în august 2013.

3. Scarlett Johansson și Romain Dauriac

Și-au anunțat despărțirea în ianuarie, anul acesta, însă, chipurile, cei doi s-au separat încă din toamna anului 2016. Scarlett are acum o relație cu Colin Jost, gazda emisiunii SNL.

4. Mel B și Stephen Belafonte

Divorțul lor a fost învăluit într-un real scandal. Au fost acuze de șantaj, infidelitate și violență,  ceea ce a pus-o pe Mel B într-o lumină nu tocmai favorabilă. Cei doi au ajuns la divorț după aproape zece ani de mariaj.

5. Laurence Fishburne și Gina Torres

Despărțirea lor a avut loc în tăcere toamna trecută, însă tocmai anul acesta, în septembrie, au anunțat că nu mai sunt împreună, după ce Gina Torres, actrița din ”Suits” a apărut în public la brațul altui bărbat. Cei doi au împreună o fată în vârstă de zece ani.

6. Tyra Banks și Erik Asla

Și-au anunțat despărțirea în luna septembrie, după cinci ani petrecuți împreună. Momentan, nu se știe clar motivul despărțirii, însă o sursă din apropierea lor a declarat că cei doi au rămas în relații bune. Tyra și Erik sunt părinții unui băiețel, care a venit pe lume în ianuarie 2016, grație unei mame surogat.

7. Jesse Williams și Aryn Drake

Despărțirea lor a avut un ecou, dat fiind faptul că s-a zvonit că Minka Kelly, acuala iubită a lui Jesse, e cea care a provocat acest divorț. Jesse și Aryn au divorțat după nouă ani de mariaj și au împreună doi copii.

Vezi și: Ei au demonstrat că vârsta nu contează! Cupluri de la noi care au depășit prejudecățile și sunt fericite (Foto)

Distribuie articolul: