Fără ca să savurăm cum se cuvine din primăvară, ne-am pomenit cu vara bătându-ne la ușă. Hai să vedem la ce culori să atragi atențiea în vara lui 2020, ca să fii în topul tendințelor. Sunt 7 la număr, și toate atât de proaspete încât nu ai cum să nu le îndrăgești!

Vara ne încurajează să experimentăm, iar designerii marelor case de modă ne oferă cele mai pline de viață culori pe care să le infiltrăm subtil în garderoba noastră. Care sunt acestea, vezi mai jos.

Menta

Care culoare să fie mai proaspătă în arșița verii dacă nu nuanța pastelată a mentei. Iar ca să obții o ținută reușită încearcă să completezi rochiile, pantalonii sau topurile de culoarea mentei cu accesorii în alte culori. Roșu, alb, coral  se potrivesc de minune!

Lila

Culoarea lila, care s-a bucurat de mare popularitate în sezonul precedent, își păstrează pozițiile și în acest an. Articolele vestimentare în această nuanță sunt deosebit de practice, acestea pot fi cu ușurință îmbrăcate atât pentru o seară romantică, cât și la oficiu.

Galben

În ultima vreme psihologii și experții în modă tot mai des vorbesc despre faptul că, culorile ne influențează starea de spirit. Iar pentru doza de optimism, în vara lui 2020, este responsabil galbenul. Așa că poartă această culoare fără ezitare!

Oranj

Un alt mod de a-ți îmbunătăți rapid și eficient starea emoțională este să pariezi pe culoarea oranj. Cele mai îndrăznețe fashioniste din această vară purta această culoare în cele mai diverse moduri dovedind că, culorile stridente pot și ele arăta nu mai puțin elegant.

Alb

Îmbracă alb și vei ieși perfect în poze, asta pentru că albul este cea mai fotogenică culoare, iar vara este cel mai bun moment pentru a experimenta din plin cu aceasta.

Albastru pal

Articolele în această nuanță sunt la fel de practice precum hainele din denim. Te poți baza întotdeauna pe ele, deoarece arată bine în orice combinație.

Roz

În această vară, culoarea roz, în toate nuanțele sale, va fi intens promovată de designeri, stiliști și bloggeri de modă. Iar dacă te întrebi cu ce ai putea combina această culoare îndrăzneață, află cu albul imaculat este o opțiune mai mult decât perfectă.