Fusta nu este doar un articol vestimentar feminin. Acesta este un atribut adevărat al feminității, eleganței, frumuseții și grațiozității. O femeie ce poartă o fustă frumoasă și moderna va fi foarte ușor observată. Iată câteva modele deosebite pe care ni le pun la dispoziție în sezonul primăvară-vară 2017 producătorii autohtoni.

 Fusta mini

Fustele mini nu se demodează niciodată și în anul 2017 se bucură de aceeași popularitate. Să recunoaștem, o fustă scurtă arată întotdeauna stilat, modern și sexy, iar în sezonul cald designerii autohtoni i-au acordat și mai multă atenție adăugând o notă de inovație și prospețime.

Portavita, Feodora, Katea Gri

Portavita, Feodora, Katea Gri

Fusta maxi

O fustă lungă arată întotdeauna frumos și feminin, iar în sezonul primăvară-vară 2017 mai este și la modă.

Julia Allert, Promesse by Sanda, Katea Gri

Julia Allert, Promesse by Sanda, Katea Gri

Fusta cu despicături

Modelele feminine de fuste cu despicături sunt la modă în această primăvară și vară și îți vor oferi o imagine foarte seducătoare. Astfel de fuste sunt potrivite atât pentru a merge la oficiu, cât și pentru evenimente festive – este necesar doar ca întregul look să fie ales corect pentru a arăta impecabil.

Georgette, Jaguar „Din INIMĂ”, Malliny

Georgette, Jaguar „Din INIMĂ”, Malliny

Fusta cu talia înaltă

Fustele cu talia înaltă sunt o noutate în materie de modă pentru sezonul primăvară-vară 2017. Asemenea modele accentuează perfect corpul suplu și alungesc silueta, lucru care cu siguranță le va fi pe plac celor care tind să ajungă la perfecționism atunci când este vorba despre proporțiile corpului.
Sekana, Vasconi, EHO by Evgheni Hudorojcov

Sekana, Vasconi, EHO by Evgheni Hudorojcov

Fusta ajurată și dantelată 
Fustele ajurate și dantelate sunt foarte populare în acest sezon. Acest fapt ne este confirmat și de diversitatea de modele prezentate la Moldova Fashion Days de mai mulți designeri locali.
O'Blanc Memories, Brio, Anastasia CHE

O’Blanc Memories, Brio, Anastasia CHE

Fusta creion
Nici fustele mai oficiale și în stil business nu au rămas fără atenție, în special este vorba despre fusta creion – aceasta nu se va demoda niciodată!
Ludmila Storojuc, Loconic by Alina Bradu, Prima Bella

Ludmila Storojuc, Loconic by Alina Bradu, Prima Bella

Autor: Alina Filimon, studentă ȘSAJ