Nu este un secret că noi vizionăm filme în care se filmează actori cu adevărat talentați. În ochii acestora putem vedea atât lacrimi, cât și multă pasiune și dragoste. În materialul de astăzi vei găsi câteva filme în care actorii s-au iubit nu doar în fața camerelor, dar și în realitate. 

Iată 6 filme în care actorii nu se prefăceau: 

„Gigli” 2003

Ricki (Jennifer Lopez) înnebunește după un tip carismatic pe nume Larry (Ben Affleck). De la întâlnirea cu el, viața tinerei începe să strălucească nu doar în film, dar și în realitate, pentru că actorii au început o relație romantică anume în timpul filmărilor. 

„Vicky Cristina Barcelona”, 2008

În film, Penélope Cruz și Javier Bardem au jucat un cuplu căsătorit neobișnuit, pentru că ei erau pasionați și îndrăgostiți. Filmul e unul romantic și fierbinte. Toate aceste sentimente până într-un final au adus o poveste de dragoste și în viața reală, care mai târziu a devenit și o căsnicie puternică.

„Cruel Intentions” 1999

Ceea ce numim de obicei chimia iubirii li s-a întâmplat actorilor Reese Witherspoon și lui Ryan Phillippe în timp ce filmau filmul „Cruel Intentions” și nu doar atunci.

„Mr. & Mrs. Smith” 2005

În această fotografie, îi vedeam pe Brad Pitt și pe Angelina Jolie în filmul „Domnul și doamna Smith”. Finalul acestui film îl știm cu toții. A fost o frumoasă poveste de dragoste, apoi au urmat 12 ani de căsătorie și nașterea a trei copii.

„The Amazing Spider-Man” 2012

 „Omul păianjen”, Andrew Garfield, care a salvat multe vieți a reușit și în viața reală să  cucerească inima actriței Emma Stone.â

„The Rum Diary” 2010

Filmul „The Rum Diary” a devenit un proiect important în viața frumosului actor Johnny Depp, iubit de milioane de femei din întreaga lume. Acest lucru se datorează faptului că el s-a îndrăgostit de blonda Amber Heard. După filmare, burlacul i-a propus tinerei actrițe să se căsătorească cu el.

Care este cuplul tău preferat?

Distribuie articolul: