Sunt destul de puține staruri care nu apelează la schimbări de look atunci când vine vorba despre culoarea podoabei capilare. Noi îți spunem care sunt 5 dintre acestea, dar și motivul pentru care nu își vopsesc părul.

Celebritățile consumă mult timp, mulți bani și multă energie pe trucuri stilistice, după cum bine știm. Fie pentru a-și surprinde fanii, pentru a trece peste o despărțire sau pentru a-și ascunde adevărata vârstă, multe dintre ele își schimbă culoarea părului așa cum alții își schimbă accesoriile.

Cu toate acestea, nu toate procedează așa, ba chiar îți poartă culoarea naturală cu mândrie. Astăzi îți prezentăm 5 vedete de la Hollywood care nu își vopsesc părul.

Julianne Moore

Populară pentru culoarea de scorțișoară a șuvițelor, actrița recunoaște că apelează rareori la mici artificii de styling. Mai exact, aceasta le-a spus celor de la Redlook acum câțiva ani că nu este pregătită pentru o schimbare de look și că doar își nuanțează firele albe. Vedeta a mai declarat că a avut șuvițe blonde în trecut, dar că nu i-a plăcut deloc cum arătau, motiv pentru care a renunțat destul de repede la ele.

Kendall Jenner

Într-un interviu acordat Calvin Klein, cu ocazia unei campanii a brandului, modelul din familia Kardashian-Jenner a precizat că nu și-a vopsit niciodată părul și că nu intenționează să o facă prea curând. Chiar dacă ai văzut-o defilând pe catwalk blondă, de exemplu (pentru un show Balmain de acum 2 ani), Kendall a spus atunci că micile schimbări de look pentru care optează uneori din prisma carierei nu sunt radicale, hair stiliștii utilizând numai produse nuanțatoare care nu au rezultate permanente.

Jessica Chastain

Actrița din „Molly’s Game” își schimbă culoarea părului în rolurile pe care le interpretează numai cu ajutorul perucilor. Aceasta a spus de multe ori de-a lungul timpului că preferă să nu-și strice culoarea naturală a șuvițelor, iconică de altfel. În 2017, Jessica a afirmat, în cadrul unui interviu, că atunci când era copil, a suferit pentru că era diferită și-și dorea să arate ca ceilalți pentru a se simți normală, că era ridiculizată pentru roșcatul părului și pistrui. „Totuși, lucrurile pentru care eram ridiculizată atunci sunt cele de care acum mă bucur. Dacă aș vrea să-mi vopsesc părul, aș putea, dar am realizat că fix nuanța mea naturală mă face specială”, a mai precizat vedeta.

Salma Hayek

Poate că nu o să-ți vină să crezi, dar și Salma face parte din grupul vedetelor care își poartă cu mândrie culoarea naturală a părului. Actrița de 53 de ani le-a spus celor de la The New York Times că unul dintre motivele pentru care nu își vopsește posoaba capilară este… lipsa răbdării. „Nu vreau să îmi petrec ce a mai rămas din tinerețea mea pretinzând că sunt mai tânără”, adaugă aceasta în același interviu.

Jamie Lee Curtis

Fiica lui Tony Curtis și Janet Leigh militează de multă vreme pentru îmbrățișarea naturaleții, înțelegând cât de puternică este imaginea reală. Acum mai mulți ani, actrița a optat pentru a rămâne la culoarea naturală a părului său, look pe care îl are și astăzi. „Petreceam ore în șir în salonul de înfrumusețare și mă întrebam cum ar fi să nu mai fie nevoie de toate aceste chimicale care îmi ard scalpul și firele. Părul meu continuă să crească și acum trebuie doar să îl scurtez din când în când. Niciodată nu m-am simțit bine la coafur”, a declarat Jamie Lee în cadrul unei emisiuni televizate.

SURSA

Distribuie articolul: