Ochii lor strălucitori, râsul contagios, zâmbetul fermecător îi atrag pe bărbați. A trăi cu femei optimiste este ușor, plăcut și interesant. Vă vor sprijini în momentele dificile și vă vor inspira la noi realizări. Există mai multe tipuri psihologice de femei care, ca un magnet, atrag sexul puternic.

Femeia – inspirație

Ea este o muză care poate inspira și motiva chiar și cea mai nesigură persoană pentru realizări. Ea are cea mai bună intuiție și simte întotdeauna ceea ce trebuie spus sau făcut, astfel încât un bărbat, de dragul ei (și în cele din urmă, de dragul lui!), Dorește să facă un act pe care el nu îndrăznea să-l facă înainte. Lângă o astfel de femeie, oricine simte un val de vitalitate și energie creativă și este gata să cucerească noi culmi pe calea succesului.

Femeia – prieten

Mitul potrivit căruia bărbații doresc „acest lucru” de la femei nu este altceva decât o concepție greșită. Desigur, latura fizică are o mare importanță într-un cuplu, dar relațiile lungi și armonioase sunt construite în primul rând pe înțelegerea reciprocă.

Este important pentru un bărbat să vadă un prieten în sufletul său pereche, cu care să poți vorbi și să te sfătuiești despre orice. Și dacă iubitul împărtășește și interese, hobby-uri, hobby-uri, atunci pentru un bărbat este un partener ideal de viață.

Femeia – suflet

Oricât de curajoși și puternici ar părea cavalerii, chiar și uneori trebuie să-și scoată armura și să se plângă de greutățile vieții. Nu își pot deschide sufletul pentru toată lumea, așa că își caută în mod inconștient o femeie în care să poată avea încredere în cele mai intime. Cel care ascultă întotdeauna, consolează, susține, nu condamnă și nu consideră un om slab datorită faptului că s-a deschis. Este foarte important ca un om să fie el însuși și în același timp să simtă că este iubit, apreciat și respectat pentru cine este, cu toate slăbiciunile și neajunsurile sale.

Femeia – fatală

Poate fi urâtă, dar are și un apel incredibil pentru bărbați. Ea este capabilă să distrugă psihicul uman, să aducă depresia și poate invers, să inspire să cucerească înălțimi fără precedent. Arta ei de seducție este asemănătoare cu hipnoza, sub influența căreia chiar și personalitățile puternice se transformă în admiratori ascultători. Puțini oameni reușesc să pătrundă în sufletul ei. Se iubește prea mult pentru a aprecia pe oricine altcineva. Ea rupe soarta oamenilor fără să simtă rușine sau milă. Dar bărbații ajung în mod inconștient la ea în speranța de a-i câștiga inima – probabil pentru că inaccesibilitatea este atât de atractivă.

Femeia – regină

Pe stradă, ca și în viață, o astfel de femeie merge cu un mers încrezător, cu umeri îndreptați cu mândrie, o postură dreaptă și capul ridicat. Primul semn distinctiv al regalității este autosuficiența. Știe valoarea frumuseții și inteligenței sale și nu își va permite niciodată să contacteze o persoană nedemnă. Al doilea lucru care o deosebește de mulțime este manierele și eleganța ei impecabile. Totul la ea evocă admirație involuntară.

Lângă înălțime sunt întotdeauna mulți admiratori. Bărbații o văd ca pe un ideal feminin și se străduiesc să-i câștige favoarea și, dacă sunt norocoși, atunci inimile lor.

Selecție: Nicoleta Bessarabova, stagiară