Se spune că sunt 14 mușchi faciali care trebuie mereu lucrați, pentru a căpăta zâmbetul pe față – cea mai bună soluție atunci când suntem într-o situație mai dificilă.

Fericirea este un dar de care trebuie să profităm din plin. Ea este aidoma unei călătorii, o destinație care, până a ajunge la ea, trebuie să urmăm câțiva pași și să depășim anumite obstacole. Acest lucru va face ca atingerea obiectivului nostru să fie una și mai plăcută.

Asigură-te că ești înconjurat de oameni pozitivi

Știi ce este contagios, pe lângă răceală și căscat? Energia pozitivă. Ești așa sunt și cei din jurul tău, de aceea trebuie să te asiguri că oamenii pe care îi ai prin preajmă sunt unii fericiți.

Ai încredere în intuiția ta

Ascultă sfaturile celor din jurul tău, spune ce ai pe suflet, poartă discuții sincere cu aceștia… însă întotdeauna ai încredere în intuiția ta. Acesta este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poți face pentru tine însăți.

De fiecare dată când luăm o decizie bazată pe sentimentul intuiției, avem tendința de a fi mai puternici; de a avea mai multă încredere în noi.

Învață să identifici care sunt lucrurile care îți oferă bucurie și ce aduce stres în viața ta. Ai nevoie de timp și de practică, însă nu te da bătută.

Încearcă să vezi partea plină a paharului

Oamenii pozitivi tind să vadă momentele dificile dintr-o situație ca fiind o stare temporară a lucrurilor, în timp ce fericirea este pentru ei ceva permanent. Pentru pesimiști lucrurile stau complet diferit.

Înainte de a te grăbi la concluzii negative încă de la început, încearcă să gândești dintr-un punct de vedere obiectiv. La sfârșitul zilei gândurile sunt doar gânduri: ele pot fi transformate, schimbate și modelate.

Lucrează la vocabularul tău

Cuvintele rănesc mai mult decât orice pe această lume. Iar rănirea oamenilor aduce cele mai rele vibrații pentru sufletul tău.

În altă ordine de idei, suntem ceea ce spunem, iar aceasta ne definește modul în care gândim. Dacă păstrezi un vocabular negativ, viața ta ar putea fi blocată în acest cerc vicios.

Lucrează la vocabularul tău și schimbă modul în care te exprimi.

Găsește-ți zen-ul și păstrează-l în viața ta

Introdu în viața ta meditația zilnică. Nu trebuie să fie o sesiune de o oră, nici măcar o jumătate de oră. Câteva minute pe zi de meditație te ajută să îți liniștești sufletul agitat, să scapi de stres, să te îndepărtezi de probleme și să iți eliberezi mintea de toate gândurile negative.

Sursa: kudika.ro

Distribuie articolul: