Misiunea noastră preferată este să descoperim produse accesibile ca preț, dar care își fac treaba foarte bine. Sezonul cald încă este în toi, iar pielea noastră are nevoie de o îngrijire constantă pentru a nu se lăsa afectată de razele solare. Îți prezentăm câteva produse de la relaxa.md de care suntem mândre că le-am descoperit. Pe lângă faptul că sunt indispensabile pentru fața și corpul nostru, sunt la un preț prietenos. 

Probabil știți deja cât de mult rău poate face neglijența, tenului. Fața noastră este mereu expusă factorilor externi și astfel își pierde din elasticitate ceea ce duce la îmbătrânirea prematură.

Măștile pentru față nu trebuie să lipsească din rutina ta zilnică. Îi prezentăm câteva, care te vor ajuta să întreții sănătatea și strălucirea chipului tău.

Masca Anti-Poluare

(Urban D-Pollution cu carbune vegetal, ginseng, chlorella)

Această mască îți hrănește și regenerează pielea afectată de radicalii liberi și factorii nocivi ai mediului.

Cărbunele vegetal active, care se regăsește în această mască absoarbe impuritățile gazele și toxinele de pe suprafața pielii. Ginsenosides din ginseng, posedă proprietăți antioxidante puternice ce contribuie la eliminarea accelerată a substanțelor toxice. Argila albă detoxifică și remineralizează epiderma.

Chlorella îmbunătățește producția de colagen, are efect antioxidant, protejează celulele pielii de îmbătrânirea prematură cauzată de acțiunea nocivă a razelor UV.

Mască florală cu hidrolat de trandafir de Damasc

Această mască are un efect tonic ce protejează pielea de poluare și îi redă strălucire.

Hibiscusul este bogat în antioxidanți și acizi din fructe AHA, este un aliat de încredere în lupta cu îmbătrânirea prematură a pielii. Alginatul posedă proprietăți anti-îmbătrânire, antioxidante, remodelante ale conturului feței și de eliminare a metalelor grele din organism. Masca are efect de înălbire și hidratare cu 59,6% imediat după aplicare.

Mască cu Acerola Extract

Acerola este renumită pentru potențialul său antioxidant și pentru conținutul ridicat de vitamina C, ce depășește portocala cu circa 20-30 %.

Această vitamină joacă un rol cheie în sinteza colagenului, e perfectă pentru detoxifierea și energizarea pielii obosite. Alginatul este extractul de alge roşii şi brune ce elimină semnele de oboseală, purifică și îngustează porii, înbunătățește circulația în diferite straturi ale pielii, posedă acțiune anti-inflamatoare, corectează conturul facial, previne îmbătrânirea prematură a pielii și luptă cu acțiunea factorilor agresivi al mediului. Masca are efect de hidratare de 76,4% imediat după aplicare.

De îngrijire și de atenție are nevoie și corpul nostru. Cu siguranță te întrebi și tu oare ce fac vedetele de la Hollywood de au o piele care strălucește la propriu. Nu este vorba de niciun tratament minune, dar de uleiul de corp cu particule strălucitoare. Am descoperit la relaxa.md unul foarte delicat.

Shimmer Body Oil

Este un ulei de corp ușor, care conferă un aspect strălucitor pielii și o lasă catifelată. Are un miros delicat de nucă de cocos, iar prin particulele aurii iluminează pielea oferind o strălucire luxuriantă.

Ce fel de vară fără un pic de bronz? Desigur, trebuie să fiți foarte atente cu razele solare, care în exces vă pot face mult rău. Înainte de a te expune la soare trebuie numaidecât să folosești o cremă de protecție, iar după pielea ta, la fel, are nevoie de ceva pentru a se calma.

Crema Shea după bronz

Această cremă răcoreşte pielea stresată de soare şi calmează senzaţia de usturime. Vitaminele A, E asigură hidratarea intensivă a pielii şi favorizează menţinerea bronzului. Calmează iritaţiile, asigură un bronz mai închis şi mai adânc. Conferă o eficienţă ridicată în regenerarea celulelor şi revitalizarea pielii bronzate.

Să ai o vară frumoasă și să ai grijă de tine!

P

Distribuie articolul: