Diva de la Hollywood și favorita lui Alfred Hitchcock, Grace Kelly s-a căsătorit în 1956 cu Rainier al III-lea  și a devenit prințesă de Monaco. Acest statut bineînțeles că a avut și un impact asupra garderobei sale. Chiar dacă protocolul și regulile impuneau restricții stricte,  nimeni nu ar îndrăzni să numească look-urile lui Grace plictisitoare. Dimpotrivă, ea a reușit întotdeauna (atât în ​​America, cât și în Europa) să arate foarte elegant, rămânând în același timp stilată. În continuare vă vom spune care dintre must-have-urile lui Kelly vă va fi de folos și astăzi.

Cămașa albă 

Stilul prințesei nu poate fi numit unul foarte complicat. Aceasta opta pentru ținute simple, dar impecabile. Cămașa albă era o piesă de rezistență în garderoba ei, pe care o purta cu fuste midi sau pantaloni bărbătești și de fiecare dată mâinicele erau răsucite.

Costumul 

Costumul este o altă piesă de rezistență. Multe aleg să poarte costumul doar la birou, dar asta este o abordare prea simplă. Grace Kelly adora costumele și le purta chiar și la evenimente publice de seară. Un costum de calitate își merită investiția.

Pierlele

Nu ni-o putem imagina pe Grace Kelly fără perle. Uitați de faptul că perlele le purta bunica, acestea au devenit un adevărat trend în ultimii ani. O pereche de cercei cu perle sau un colier îți vor oferi acea notă de eleganță și clasă.

Rochia din mătase 

Nu putem să nu punem aici o fotografie din filmul „Rear Window” cu această rochie fabuloasă. Combinația dintre mătase și tiul este una superbă. Cu siguranță ați observat și voi că rochiile din mătase au fost la mare căutare în acest an și se pare că încă vor mai fi.

Geanta 

Nu, nu este obligatoriu să cumperi geanta de la Hermes pe care o purta Grace și care a fost creată în cinstea ei, dar ai nevoie de o geantă de bună calitate în garderoba ta. Te poți inpira de la celebrul model.

Foto: tatler.ru

 

Distribuie articolul: