Cu toții avem nevoie să fim fericiți, împliniți și iubiți, iar toate aceste sentimente le primim de la persoanele dragi din jur. De asemenea, în viața fiecărei femei, dragostea și romantismul sunt foarte importante. În acest material vorbim despre cuplu, dragoste și relație sănătoasă. 

Deși  pare simplu, nu orice relație este echilibrată și sănătoasă. Astăzi noi îți spunem care sunt cele cinci lucruri pe care trebuie sa le știi despre stabilirea unei relații de cuplu cu persoana iubită.

Tu ești de ajuns

 Încrederea în propria persoană este foarte importantă și în relațiile cu ceilalți. A crede că tu ești de ajuns înseamnă să-ți amintești întotdeauna că nu trebuie s schimbi nimic la tine pentru a putea fi iubită.

Nu poți fi respectată, dacă nu respecți și tu la rândul tău

 Acest lucru se aplică și prietenilor și familiei. Respectă-ți propria persoană și vei fi atrasă de oameni care fac la fel.

Începe și continuă o relație pentru motivele corecte

 Dragostea adevărată înseamnă afecțiune, altruism și generozitate. Dacă aceste lucruri nu se regăsesc într-o relație, nici tu nu ar trebui să fii acolo. Singuratatea, trecutul construit, situația financiară sau prietenii comuni nu sunt motive de a sta lângă cineva.

Fii conștientă de ceea ce vrei

Uneori relațiile par frumoase la suprafața și se simt greșite în profunzime. Se poate să simți pur și simplu că ceva lipsește sau că nu primești nimic în schimbul a ceea ce tu oferi.  Înțelege ceea ce-ți dorești de la o relație pentru a putea  rezolva anumite situații. 

Dacă testezi pe cineva, posibil să te dezamagească

Nu dezvolta diferite teste pentru a măsura iubirea unei persoane. Testarea asta este un semn al fricii și nesigurantei.  Cuvântul cheie este încrederea. Fii încrezatoare în propria persoană și în propriile instincte.

Tu ce ai mai adăuga în listă?

Sursa: gandeste-pozitiv.ro

Trăim vremuri grele și îți aducem informații vitale oră de oră. Ajută-ne să rezistăm. Fii alături de jurnalismul de calitate și noi te vom răsplăti cu cele mai noi știri!
Donează pe Patreon ca să putem continua activitatea portalului mediatic ea.md.

Distribuie articolul: