În fiecare zi, îndeplinim milioane de sarcini fără să ne gândim măcar dacă le facem corect sau nu. Cu toate acestea, dacă analizăm mai mult, putem descoperi că majoritatea activităților noastre zilnice pot fi mult mai simple, mai plăcute și chiar mai sănătoase.

Bright Side a alcătuit o listă cu 7 lucruri pe care le facem zi de zi și pe care probabil le-am greșit toată viața.

Cantitatea de pastă de dinți pe care o folosim

Dr. Gao Jye Teh, un dentist din Malaezia a împărtășit recent câteva sfaturi de sănătate orală pe  TikTok care au devenit virale. El a explicat celor 6 milioane de telespectatori cum arată cantitatea potrivită de pastă de dinți. Este de mărimea unui  singur bob de mazăre. 

Copiii cu dinți de lapte care folosesc o cantitate mai mare de pastă de dinți de mărimea unui granu se confruntă cu cel mai mare risc. „Acest lucru se datorează faptului că consumul excesiv de fluor poate induce o problemă estetică cunoscută sub numele de fluoroză dentară în dezvoltarea dinților”, a remarcat medicul dentist.

Alegerea ouălor

În funcție de tipul de pui , ouăle pot avea multe culori diferite. Dar nu există nicio diferență de nutriție între ouăle brune și cele albe. Singura diferență reală este culoarea carcasei și poate prețul. Dar alte lucruri, cum ar fi ceea ce mănâncă găina și locul în care trăiește, afectează gustul și nutriția ouălor.

Cum feliem pâinea

Dacă pâine va fi tăiată în acest mod, aceast anu se va zdrobi sau rupe practic deloc. „Obișnuiam să-mi tai pâinea franceză proaspătă când o feliam. Astăzi, am tăiat pâinea cu susul în jos – când am feliat-o, nu a fost zdrobită!”

Cum să alegi fondul de ten

LGâtul este partea corpului care e cea mai uniformă în culoare. De asemenea, această parte nu este foarte vizibilă, așa că testarea fondului de ten aici nu va da peste cap restul machiajului. Încercați 3 nuanțe diferite de fond de ten în această zonă. Apoi alegeți un fond de ten care e mai potrivit. 

Cum se usucă vasele

Dacă prosopul pe care îl folosiți este curat, este bine să vă uscați vasele cu el. Când folosiți un prosop, puteți usca rapid și bine vasele și apoi le puteți pune deoparte. Riscați să obțineți un miros de mucegai atunci când uscați vasele cu capul în jos.

Care dintre aceste greșeli le-ai făcut?

Sursa: brightside.me

Distribuie articolul: