Toamna a sosit cu pași repezi, iar odată cu ea rutina de îngrijire și de machiaj a femeilor urmează să treacă printr-o schimbare pentru a se adapta temperaturilor. Află din rândurile următoare ce greșeli de frumusețe obișnuiesc să facă femeile!

1. Nu folosi o nuanță mai deschisă sau închisă de fond de ten

De multe ori, femeile obișnuiesc să folosească fonduri de ten mult prea deschise decât nuanța pielii lor, pentru a avea un aspect mult mai bronzant și strălucitor Cu toate astea, acest obicei poate fi considerat o greșeală deoarece nu va arăta natural, iar machiajul poate arăta chiar ”murdar”.

2. Nu aplica machiaj pe pielea uscată

Machiajul aplicat pe pielea uscată poate fi o adevărată problemă pentru piele. Aceasta trebuie întotdeauna hidratată pentru a nu deveni neuniformă sau crăpată.

Astfel, o cremă hidratantă nu ar trebuie să lipsească din rutina de îngrijire a unei femei.

3. Nu folosi prea mult corector de ochi

Nu este deloc recomandat ca în această toamnă femeile să utilizeze prea mult corector de ochi deoarece cearcănele lor vor crea un efect neplăcut de îmbătrânire, lucru pe care nu-l dorește nimeni. Așadar, femeile pot folosi doar câteva picături de corector aplicat pe osul de sub ochi, iar apoi amestecat. Mai mult decât atât, un corector de ochi nu se poate folosi pentru orice. Mai exact, acesta are mai multe nuanțe care sunt utilizate pentru diverse lucruri precum cel de culoare piersică care anulează albastrul și este cel mai bun pentru a combate cearcănele.

4. Nu folosi prea mult fard de pleoape cu glitter

Cu toate că fardurile de pleoape strălucitoare sunt extrem de frumoase și evidențiază frumos ochii, atunci când sunt folosite pe toată pleoapa pot arăta inestetic.

5. Nu folosi culoarea nepotrivită de rimel

În această toamnă multe femei trebuie să aibă grijă la nuanța de rimel pe care o folosesc. De obicei, trebuie să se folosească un rimel care este cu două nuanțe mai închis decât culoarea sprâncenelor, iar acesta nu trebuie aplicat niciodată mai mult de două straturi, altfel genele vor ajunge să arate încărcate. De asemenea, nu este recomandat să se utilizeze rimel pe genele inferioare în același mod în care este aplicat pe genele superioare deoarece vor fi încărcate și vor da impresia de gene ca a unui picior de păianjen.

Distribuie articolul: