Oricât ar părea de ciudat, rețeaua YouTube se transformă, treptat, într-o sursă de informare. Milioane de utilizatori de internet sunt abonați la conturi valoroase prin conținutul și autorii lor. Și totuși există autori vloggeri care se bucură de cea mai mare popularitate și încredere din partea publicului. Mai jos, vei cunoaște alte 5 femei care s-au făcut remarcate și adorate pe YouTube pentru ceea ce fac.

6. Melissa Alexandria: o adevărată Regină a minimalismului. Și-a demonstrat că poate economisi 30 000 de dolari, iar videoclipurile îi trădează modul de viață care poate motiva pe oricine să-și simplifice cheltuielile.

7. Leena Norms, alias JustkissmyfrogEste o adevărată muză a conversațiilor amuzante și profunde. Deseori, își exprimă propria viziune cu privire la „ce înseamnă să fii sexy”:

8. Fran Meneses – ilustratoare de origine chiliană, mutată de curând la Londra. Vorbește cu accent și are un simț incredibil al umorului. Sunt amuzante numele pisicilor pe le îngrijește: Cereal și Hamburguesa. În clipurile ei, vorbește despre alegeri bune și rele în materie de carieră.

9. Chrissstttiiine: arhetipul unei fete grozave, care se îmbracă în stil minimalist. Prezintă tutoriale neconvenționale de makeup și adoră oamenii care știu să se diferențieze.

10.  JustMargaret: tânăra care își inspiră subscriberii să manifeste empatie și să ia decizii care să-i facă să se simtă bine.

Foto: basildonpost.co.uk

Citește și Partea I a materialului

Distribuie articolul: